У Кременчуці нетверезий водій на Kia Cerato в'їхав у припаркований автомобіль та намагався втекти

15.10.2019, 13:01 Переглядів: 3 885 Коментарів: 2

 

В салоні Kia знайшли ножі, рушницю та патрони до неї

Увечері, 13 жовтня, патрульним надійшов виклик про ДТП на вулиці Івана Мазепи. На місці події очевидці аварії повідомили, що водій Kia Cerato в'їхав у припаркований автомобіль Renault Megane та намагався покинути місце пригоди. Але 41-річному водію Kia цього не вдалося зробити через небайдужих перехожих, повідомляє патрульна поліція Кременчука.


Під час спілкування з останнім інспектори виявили ознаки алкогольного сп’яніння: різкий запах алкоголю з рота, порушення координація та нечітка мова. Водій відмовився пройти огляд на стан сп’яніння у медичному закладі.


Окрім того, у салоні Kia Cerato під час перевірки машини патрульні виявили ножі, рушницю та патрони до неї. Надавати дозволи на ці предмети порушник відмовився. Для подальшої перевірки на місце події виїхала слідчо-оперативна група.


За свої дії чоловік понесе адміністративну відповідальність за:

  • ст. 124 КуПАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів);
  • ст. 122-4 КУпАП (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди);
  • ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння);
  • ч. 1 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки).
Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: Патрульна поліція Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
15 жовтня 2019 14:02

А если бы  этот алкаш врезался в столб с концами, то его бы прилетели оплакивать родственники. А кого там оплакивать, потенциального убийцу? Люди, вы сошли с ума.


6 8
199
1
15 жовтня 2019 14:34

За свої дії чоловік понесе адміністративну відповідальність за: ст. 124 КуПАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів); ст. 122-4 КУпАП (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди); ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння); ч. 1 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки).


Большой вопрос ещё, что "за свої дії чоловік понесе адміністративну відповідальність..." Заплатит адвокату и с помощью ст.38 КпАП отделается только лёгким испугом)))


5 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх