Кременчуцькі гвардійці завоювали 3 командне місце на «Динаміада - 2019»

14.10.2019, 16:31 Переглядів: 1 831

 

Наші спортсмени змагалися в Одесі

Нещодавно у місті Одеса пройшов Чемпіонат ФСТ «Динамо» України з легкоатлетичного кросу за програмою комплексних змагань «Динаміада – 2019» серед збірних команд територіальних організацій. Про це повідомляє пресслужба військової частини 3059 Національної гвардії України. 


Поборотися за нагороди прибули кращі легкоатлети України із 23 команд областей територіальних організацій . В складі збірної команди ФСТ «Динамо» Полтавської області участь у зазначених змаганнях прийняв начальник фізичної підготовки і спорту військової частини 3059 Національної гвардії України молодший лейтенант Дмитро Капінус.


- Військовослужбовці військової частини 3059 Національної гвардії України приймають активну участь у змаганнях обласного ФСТ «Динамо» серед силових структур та правоохоронних органів в багатьох видах спорту. Успішний виступ збірної команди ФСТ «Динамо» Полтавської області в останньому виді «Динаміади – 2019» легкоатлетичному кросі забезпечив ІІІ командне місце серед команд ІІ групи в загальній першості за 2019 рік, що вважається дуже гарним результатом. - зазначив Дмитро Капінус.


По закінченню змагань заступник голови ФСТ «Динамо» України в Полтавській бласті Олексій Більчич подякував військовослужбовцям військової частини 3059 Національної гвардії України за високий рівень підготовки та плідну працю на спортивних аренах.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Військова частина 3059 Національної гвардії України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх