Херсонські «щуки» переривають переможну серію «Кременчука»

12.10.2019, 20:23 Переглядів: 3 674 Коментарів: 1

  

Кременчужани зазнають першої поразки в сезоні

Сьогодні, 12 жовтня, в Кременчуці на арені «Айсберг» відбувся центральний матч 9 туру Української хокейної ліги-Парі-Матч. Лідер турнірної таблиці «Кременчук» втретє, в цьому сезоні, воював з херсонським «Дніпром». Як повідомляє пресслужба УХЛ, у «битві за три очки», а саме так можна схарактеризувати цю зустріч, перемогу здобули гості.


«Кременчук» - «Дніпро» - 2:4 (1:1, 0:2, 1:1)

Кременчук: Новицький (Гордюшин); Григорян - Бабрусьов, Пукс (А) - Свищєв, Варава - Боєвих, Хришпенц - Александров; Бондарук - Серанов - Кисельов (К), Ворона - Орлов - Горлушко, Гриценко (А) - Созонов - Грицьких, Савченко - Толстушко.

Дніпро: Петров (Гурко); Дорофеєв - Декало, Белоусов (А) - Пугачьов, Афанасьев (К) - Матусевич, Сірченко - Шулешов; Ліпсбергс - Шибаєв - Каракулько, Янішевський - Чернишенко (А) - Василенков, Луговой - Коваленко - Черемнов, Тимченко - Ромащенко - Брага.



У першому періоді команди обмінялися по одній покинутій шайбі, при тому, що більш активніше і гостріше виглядали «городяни». Першими відкрили рахунок гості. Олександр Каракулько пройшов один по центру і не зустрічаючи опір - зробив точний кидок. Через пару хвилин він міг оформляти дубль, але його кидок з передачі Ліпсбергса заблокували захисники. На 16 хвилині, господарі змогли вдало реалізувати більшість і Дмитро Сазонов, з подачі Дмитра Орлова зміг переправити шайбу у ворота.


Переломним моментом зустрічі стали два нещасних випадки, які сталися в другому періоді з хокеїстами «Кременчука». Все починалося з активних атак господарів. При тому, що херсонці віддавши повністю ініціативу, зіграли на контратаках.


Спочатку собі шайбу, в буквальному сенсі слова, закидає хокеїст «Кременчука» Іван Савченко...



... а за три хвилини до кінця тайму, Денис Василенков посприяв тому, щоб захисник господарів Всеволод Толстушко, під час виносу ключкою, запустив шайбу собі в ворота - 1:3.



Заключний період, за напруженням пристрастей і сценарієм гри, нічим не відрізнявся від перших двох. Господарі майданчика весь час атакували, а гості, вміло захищаючись, проводили швидкі контратаки. Як підсумок - Гліб Бондарук скоротив рахунок до мінімуму, зробивши божевільний сольний прохід зі своєї зони і обіграв на своєму шляху всіх суперників. А за дві хвилини до кінця, херсонцям вдалася швидка контратака, яку точним кидком (після пасу Янішевського) завершив Денис Василенков - 2:4.


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький: 

- Наша команда намагалася грати активно, суперник дозволяв нам це робити, але воротар у них добре відіграв. Питання все в тому ще, що не всі наші гравці показали той хокей, який ми просимо. Треба, щоб всі добре грали, так як по одному важко вигравати такі матчі.

- Чи тисло на команду те, що «Кременчук» ще в цьому сезоні не програвав?

- Ми хотіли й далі вигравати, але не вийшло.


Тренер «Дніпра» Олег Тимченко про матч з «Кременчук»:

- Виграли за рахунок характеру, самовіддачі та командної гри.

- Як оцінюєте гру своєї команди?

- Дуже добре. Перемога - є перемога.


Таким чином, «Дніпро» перериває переможну 8 матчеву серію «городян» і зміцнюється на другому місці. А «Кременчук», маючи 24 бали, залишається лідером турнірної таблиці.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

364
13 жовтня 2019 20:05

Програли самі собі.


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх