«Кремінь» в Кубку України стартував з поразки

3.10.2019, 18:01 Переглядів: 2 548

 

Кременчуцькі баскетболісти побили 100-очковий рубіж

У Кременчуці стартував баскетбольний сезон: 2 жовтня у приміщенні КДЮСШ № 2 відбувся перший матч кваліфікаційного етапу Кубку України між місцевим «Кременем» та «Новомосковськом». «Кремінь», на жаль, поступився з рахунком - 84:105.


Перед стартом «Кремінь» долучив до команди юних вихованців. Так ряди «слонів» поповнили 15-річні гравці: форварди Євген Луценко, Ілля Мельничук та Віктор Рогозний. Також на формі гравців з'явився логотип нового спонсора ГО «Армія нескорених».


«Кремінь» - «Новомосковськ» 84:105 (22-26, 24-22, 15-28, 23-29)

«Кремінь»: Михайленко, Клопота, Хаблаков, Постіл, Станішевський - Луценко, Онокій, Мельничук, Рогозний. Головний тренер: Євген Федоров
«Новомосковськ»: Алієв, Лисаненко, Кабацюра, Ляльчук, А. Кобець - Герасименко, Сидорчук, Шашков, Прасолов, Петров. Головний тренер: Ігор Кобець


 


Кременчужани непогано провели першу частину гри. Підопічні Євгена Федорова програли першу чверть, але виграли другу у команди з Дніпропетровської області. У підсумку після першої половини гри «Кремінь» поступався супернику лише у 2 очки - 46:48.


У перерві капітан кременчуцьких «слонів» Антон Постіл зазначив: 


- Безумовно команда омолодилася. На жаль, команду покинули досвідчені Олександр Рихлюк та Олексій Чигринов. Це втрата в плані досвіду та спокою.


Щодо гри, я вважаю, що ми не слабка команда й суперник нам по зубах. Необхідно їх дотиснути, тим паче це кубкова гра й необхідно робити якомога більший відрив й не зупиняти напад. У нападі у нас більш/менш спокійно, наша біда у захисті - пропускаємо дуже легкі очки. Так, ми не награли зв'язки, навіси, але це не допустимо у Вищій лізі, тим паче у такій кількості.


Після перерви малюнок гри змінився й більшу перевагу м'ячем мав саме суперник з Новомосковська. Й після фінального свистка на табло горіли цифри 84:105.


Форвард «Кременя» Антон Михайленко, який повернувся до команди, після гри сказав, що в команди не вийшло те, що планували.


- Те що відпрацьовували на тренуваннях - не пішло, погано захищалися. Велику роль зіграв наш захист - її практично не було. Пропускали звичайні голи... великі відриви, дуже слабко захищалися й тому такий результат.


Ми також набираємо обороти, у нас молода команда, тому не вистачає досвіду. З часом ми набиратимемося досвіду й будемо стабільніше грати, й покажемо кращу гру ніж сьогодні.


 


Головний тренер «Новомосковська» Ігор Кобець розповів, що команда складається з вихованців, які добре один одного знають й не один рік грають пліч-о-пліч.


- Навіть для мене наша команда - загадка. У нас команда сімейного зразка: практично всі випускники однієї спортивної школи. У нас з'явився спонсор й ми вирішили заявитися у Вищу лігу дружньою родиною. - сказав тренер. - Ми провели лише одну товариську гру й розпочинаємо все з чистого аркуша, тому плануємо прогресувати від гри до гри.


 


Наставник «Кременя» Євген Федоров зазначив:


- Перший тайм був хороший, який вселяє певний оптимізм, видно команду й роботу. У другому таймі розберемо, чого не вистачило. - поділився головний тренер кременчужан - Красиві й ефектні м'ячі завжди вселяють впевненість. Є пригучі гравці... Сподіваюсь вболівальникам сподобалося, було дуже багато видовищних моментів. Вітаю вболівальників з відкриттям сезону.


Євген Федоров додав, що у будь-якому разі команди зустрінуться в чемпіонаті, тому є можливість матчу-реваншу. Тим паче до команди приєднаються двоє досвідчених гравців, які зможуть нав'язати боротьбу та скласти конкуренцію.


Матч-відповідь відбудеться 5 жовтня у Новомосковську. Переможець цієї пари в 1/16 фіналу зіграє з «Прометеєм» Кропивницький.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх