Кременчуцький богатир Костянтин Мельнічук став найсильнішою людиною Кіровоградщини

1.10.2019, 10:01 Переглядів: 3 374

 

Спортсмен присвятив перемогу своєму батькові

Богатирі з Кременчука Костянтин Мельнічук та Артем Кашуба змагалися за звання найсильнішої людини Кіровоградщини. Змагання проходили 2 вересня в Олександрії Кіровоградської області. Участь у змаганнях взяли спортсмени з Кропивницького, Полтавщини та Київської області.


 


- Вражень найбільше було навіть не від моїх виступів, а як дівчата змагалися у силових вправах, - поділився Костянтин. - Ми з Артемом вже з першої вправи вибилися у лідери.


 

Костянтин зауважив, що у своїй ваговій категорії почували себе впевнено. Після кожної вправи Костянтин був якщо не перший, то у трійці лідерів. Саме стабільність й хороші виступи в кожній вправі гарантували перемогу. Ну й звичайно досвід допоміг в подоланні перешкод, адже ці змагання стали четвертими в його досвіді.


Артем Кашуба дуже потужно й з величезним відривом виступив у тракпулі автомобіля, проте завоював срібло, поступившись своєму другові з Кременчука Костянтину Мельнічуку.


 


Костянтин не лише завоював золото, а й став найсильнішою людиною Кіровоградщини. Свою перемогу Костянтин присвятив татові, який 21 вересня побажав йому удачі й наступного дня помер, так і не дізнавшись, що його син переміг й став найсильнішим.


- Моя перша перемога в богатирських іграх, нехай поки що не всеукраїнська, але вже перемога. Присвячую її своєму батькові, шкода, що ти її не дочекався... Спасибі тобі за все, ти один з небагатьох людей, які говорили мені, що я все правильно роблю і щоб я не кидав це. Тато, я тебе не підведу, знаю що ти все бачив і допоміг мені. І не тільки в спорті, так як вірив в мене ти - ніхто не вірив, - поділився на своїй сторінці Костянтин Мельнічук.


 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх