Арсен Мірзоян розповів, чого ніколи не пробачить будь-якій жінці

29.09.2019, 15:44 Переглядів: 8 579 Коментарів: 1

 

Популярний співак часто буває у Кременчуці в друзів, має улюблене містечко й каже, що смаколики від «Лукаса» їсть президент

Ввечері 28 вересня на фестивалі «Солодкий Кременчук» перед містянами та гостями заграв та заспівав Арсен Мірзоян. Виконавець став відомий широкому загалу після виконання пісні «Джеральдіна»* на національному відборі конкурсу Євробачення-2017. Хоча він вже виступав у Кременчуці, коли до міста привозили мюзикл Notre Dame de Paris (виконував партію Квазімодо).

 

Свій сольний концерт до Кременчука Арсен Мірзоян привезе о 2020 році (він на це сподівається).

 

– Зараз йде серйозна робота – ми готуємо концерт у палаці «Україна» та готуємо альбом. Зараз серйозне навантаження на всі служби, які задіяні в проекті. Раз на два роки з нами таке трапляється. Як жартував Борис Борисович Грєбєнщіков, «з нами трапився новий альбом».


 

 

Враження від міста

– Знаєте, не можу нічого сказати… У мене є свої враження, але я про них помовчу. У нас тут багато друзів, ці враження більше пов’язані з людьми. То так про місто сказати не можу. У мене тут є улюблене містечко. Часто буваю.


Побачивши продукцію «Лукаса», Арсен сказав, що це «єдині цукерки, які їсть президент».

 

Які дівчата подобаються

– В мене вже закінчився термін, коли мені подобались дівчата, я вже зробив свій остаточний вибір. Він не піддається сумніву. т

 

«Що ви можете не пробачити жінці чи дружині?»

– Жінка – це людина, а людині можна пробачити все. Але у жінки є єдине, що я б дійсно не пробачив – це свідоме усунення себе від материнських обов’язків... Зраду пробачити можливо.

 

 


Про цінності та ідіотів

– Ми всі по життю трохи ідіоти і, іноді, втрачаємо ниточку, яке ледве-ледве тримає базові цінності, на яких тримається наше життя, побут, сімейна ідилія, злагода, мир. Це страшна руйнівна сила, яка називається его. Треба приборкувати її в собі. Для артиста тим паче. Серед артистів так багато кон’юктури та популізму, що треба розуміти, що час випробовує на міць будь-які речі. Щоб ти не співав, щоб ти не робив, в решті решт – все стане на свої місця.

 

Про Євробачення

Євробачення – це трамплін, на який ти виходиш 100% підготовлений. Ти просто так не підеш туди. Ти ризикуєш своєю репутацією, ти маєш зважувати кожен крок. Тому це такий рубікон, де не соромно програвати. Тут ти такий, який є. Це не популізм, не халтура, не робота в формат. Це єдиний твій шанс завдяки центральному каналу отримати серйозний промоушен. Нацвідбір по рейтингах сильніший за талант-шоу. А талант-шоу це серйозна машина, яка штампує зірок наліво і направо.

Автор: solod Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

194
29 вересня 2019 19:24

Жаль что из-за плохохо звука и бездарности королевы одного слова джери холи насладиться выступлением Арсена неудалось вышел поздно и народ уже замерз и уходили с площади


8 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх