Аварія на Полтавщині: загинули двоє людей, одну машину сильно зім'яло (додано)

21.09.2019, 15:31 Переглядів: 6 100

 

ДТП сталося вночі у Миргороді

Сьогодні, 21 вересня, у Миргороді вдарилися три автівки, внаслідок чого загинули двоє людей, а одну машину зім'яло вщент. Про ДТП повідомив відділ комунікації поліції Полтавської області.


Аварія сталася вночі близько 1.00 на вулиці Хорольській, там зіштовхнулися три автомобіля: Ford Mondeo, мікроавтобус Mercedes Vito та позашляховик Hover.


 


У результаті 41-річні водій та пасажирка Ford Mondeo, мешканці Великобагачанського району, загинули на місці події.


Що стосується мікроавтобусу Mercedes Vito, у ньому їхало семеро осіб, у тому числі 7-річна дитина. Двоє пасажирів мікроавтобусу отримали травми та потребували ушпиталення, їх відвезли до місцевої лікарні.


Керманичу позашляховика Hover пощастило – він не постраждав. Проте усі транспортні засоби зазнали значних механічних пошкоджень. 


Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України, встановлюються всі причини та обставини аварії.


Додано:


Управління з питань цивільного захисту Полтавської ОДА проінформувало, що водій автомобіля Ford Mondeo, мешканець села Бутова Долина Великобагачанського району, при виконанні обгону автомобіля не впевнився в безпеці маневру, виїхав на смугу зустрічного руху і скоїв зіткнення з мікроавтобусом Mercedes Vito та автівкою Hover, якою керував 19-річний миргородець.


Як стало відомо, у Mercedes Vito їхали 27-річна водійка, мешканка Херсонської області, з 1-річною донькою, а також пасажири: 29-річна киянка зі своїм 3-річним сином і 36-річна мешканка села Гаркушинці Миргородського району з 7-річною донькою. Усі вони отримали тілесні ушкодження та були доправлені до Миргородської центральної районної лікарні.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Національна поліція України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх