Не цього року: у Кременчуці продовжили прийом проєктів на встановлення пам'ятника Героїв Небесної Сотні

20.09.2019, 14:15 Переглядів: 1 574

Прийом заявок триває не один рік

У Кременчуці кілька років не можуть визначитися із проєктом меморіальної форми (комплексу) для увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні та вшанування подвигу учасників Революції гідності в Україні. Меморіальний комплекс мають встановити у сквері ім. О.Бабаєва. Прийом конкурсних проектних пропозицій триватиме до 21 травня 2020 року.


- У зв’язку з малою кількістю зареєстрованих учасників та відсутністю пропозицій продовжено прийом матеріалів на відкритий конкурс у відповідності до п. 5.22 Положення про відкритий конкурс на визначення кращої проектної пропозиції меморіальної форми (комплексу) для увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні та вшанування подвигу учасників Революції Гідності в Україні, затвердженого рішенням виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області від 18.01.2019 за №71 - йдеться у повідомленні пресслужби мерії Кременчука.


Учасниками Конкурсу можуть бути окремі фахівці, авторські колективи в галузі архітектури, скульптури, дизайну, образотворчого мистецтва, які здобули освіту за відповідними спеціальностями, студенти профільних навчальних закладів та інші аматорські колективи.


Терміни для подачі заявок на участь у конкурсі – протягом всього періоду конкурсного проектування з моменту оголошення конкурсу.


Заява на участь у конкурсі подається на електронну пошту: uma@sat.poltava.ua (у темі листа вказати «заява на участь у конкурсі», в заяві бажано вказати номери контактних телефонів; адресу учасника, місце роботи, посаду, електронну пошту) або поштою чи особисто за адресою: управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, за адресою: 39600, Полтавська  обл., м.Кременчук, пл. Перемоги, 2, каб. 221, телефон тел. (0536) 74-18-58 та (0536) 74-03-75. 


Після подачі заяви всі зареєстровані учасники отримають вихідні дані конкурсу для здійснення проектування.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх