На оздоровлення дітей з кременчуцького бюджету виділили майже 8,5 млн гривень

20.09.2019, 08:08 Переглядів: 10 841

 

Підсумки оздоровчої кампанії у мерії підбивали 19 вересня

19 вересня на засіданні міського штабу з організації оздоровлення та відпочинку дітей підбивали підсумки оздоровлення юних кременчужан протягом цього року.


З бюджету міста для оздоровлення та відпочинку дітей виділили 8 млн 415 тисяч грн, а з обласного бюджету Кременчуку надійшло 1,7 млн грн, тобто загалом сума склала трохи більше 10 млн грн. Місто частково відшкодовувало вартість оздоровчих послуг батькам у сумі 2 118 грн.


У позаміських таборах протягом цього сезону оздоровилося майже 5,5 тисяч дітей, а у пришкільних та профільних  2 941 дитина, з них 913  це діти з особливими потребами.


Згідно статистики, загалом різними формами оздоровлення та відпочинку (у тому числі за межами Кременчука) було охоплено 12 812 дітей.


Наприклад, з 13 по 21 липня 24 учні з сімей учасників АТО мали можливість відпочити в Польщі за сприяння почесного консула України в місті Бидгощ Кшиштофа Сікори.


Щодо оздоровлення дітей у наступному році, кременчуцькі батьки з початку 2020 року можуть звернутися до ЦНАПу Кременчука та через сайт подати заяву до банку даних, а потім для направлення до певного табору відпочинку чи оздоровлення.


Детальну консультацію щодо переліку літніх оздоровчих таборів, порядку відшкодування вартості путівок, жителі міста можуть отримати:
  • у фахівців Управління у справах сімей та дітей за адресою: площа Перемоги, 2, каб. 114 або за телефоном 098 839 11 61;
  • щопонеділка у головному офісі ЦНАПу за адресою: вулиця Гагаріна, 14, каб. 15.
Автор: Катерина Турубара Джерело фото: ukrinform.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх