У Полтаві затримали серійного крадія, який тільки-но вийшов з в'язниці

13.09.2019, 13:13 Переглядів: 2 691

 

На рахунку чоловіка 15 крадіжок

У Полтаві затримали чоловіка, якого підозрюють у скоєнні 15 крадіжок на території Київського району міста. За інформацією пресслужби Національної поліції у Полтавській області, 35-річний місцевий житель вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. А наприкінці червня він у черговий раз звільнився з в’язниці і знову взявся за старе.


У поле злочинної «діяльності» чоловіка потрапляли, в основному, торгівельні заклади – магазини та павільйони на ринках, а також кафе та розважальні заклади.


- Викрадені речі злодій зберігав в одному із занедбаних приміщень по вулиці Духова, - повідомив начальник відділення поліції №1 міста Полтави Сергій Махно. – Частину речей, які чоловік не встиг продати, поліція вилучила. Після проведення усіх необхідних слідчих дій вони будуть повернені їх власникам.


Зловмиснику уже оголосили про підозру та наразі вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу. Відповідно до санкції ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у приміщення), за якою були розпочаті кримінальні провадження, серійному крадію загрожує чергове ув’язнення на строк від 3 до 6 років.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Національна поліція України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх