Прямий діалог, як приклад вирішення проблем будинку керуючою компанією Місто для людей кременчук та мешканцями будинку

12.09.2019, 13:30 Переглядів: 2 914

Дах є одним з найважливіших конструкційних елементів будинку

 

Саме протікаючи покрівлі завдають найбільше незручностей мешканцям і є причиною багатьох скарг.

 

З цією проблемою зіткнулися і мешканці будинку 45, по вулиці Першотравнева. З 2017 року покрівля стала для них справжньою болючою проблемою. В 2011 року в їх будинку був проведений капітальний ремонт покрівлі. Рулонне покриття було замінено на мембранне. Та з кожним роком під дією зовнішніх факторів воно приходило в непридатність. Частковий ремонт покриття покрівлі проблему не вирішував.


 


Керівництвом компанії «Місто для людей Кременчук» були проведені зібрання з мешканцями будинку для вирішення данної проблеми. На яких мешканцями було вирішено, що покрівлю треба повністю замінювати на нову, так як вже осінь і проблеми з покрівлею тільки будуть погіршуватися.

 

Керуюча компанія не могла залишити мешканців будинку один на один у цій складній ситуації. Був заключний прямий договір з незначними збільшенням тарифу між «МДЛ  Кременчук» та мешканцями будинку. Це дало змогу вже зараз виконати роботи.

 

Спеціалістами компанії, був виконаний демонтаж всього пошкодженого мембранного покриття покрівлі з подальшим проведенням ремонтних робіт по заміні покриття єврорубероїдом.


 

 

Задля комфорту мешканців і  враховуючи пору року робітники компанії працювали самовіддано та без вихідних. Як і планувалося, всі роботи були виконані в строк.


 

 

«Ми завжди виступали за прямий діалог і відкритість перед нашими клієнтами. Ми не закриваємося в кабінетах, а самі проявляємо ініціативу і йдемо на прямий діалог з нашими клієнтами, обговорюючи всі нагальні проблеми їх будинку і разом з ними шукаємо шляхи їх вирішення. Які будуть краще саме для самих мешканців будинку. Ми кожен раз розповідаємо мешканцям будинків, що саме вони на сьогодні є господарями своїх будинків і саме вони повинні стежити за своїм майном, якщо потрібно вкладати в нього кошти, а ми вже, як керуюча компанія це майно повинні обслуговувати. Приклад з будинком на Першотравневій, 45 прямий тому доказ. Ми вийшли до людей, пояснили з технічної точки зору, що і як краще зробити. Люди це все на зборах обговорили, проголосували і прийняли рішення. Тепер у людей будуть сухі стелі, а у компанії не буде заявок на протікання покрівлі по даному будинку» - говорить директор компанії «Місто для людей Кременчуг»
Сергій Зінченко.

 

 

 

Автор: прес-служба МДЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх