Крюківський вагонобудівний завод до 150-річчя відкриває двері кременчужанам

12.09.2019, 14:33 Переглядів: 9 581

 

Програма святкових заходів

Крюківському вагонобудівному заводу - 150 років. До річниці ювілею завод відкриває своє двері кременчужанам.

 

Програма святкових заходів 


20 вересня


Із 10.00 до 15.30 Зустріч та реєстрація гостей, які прибувають на святкування 150-річчя КВБЗ. Реєструвати гостей будуть в будівлі музею історії заводу за адресою вул. Івана Приходька, 139 і на східній прохідній підприємства, що по вул. Республіканській.


Далі - зустрічі та переговори, спілкування з керівниками підприємства, відвідування гостями виробництва в супроводі представників служб і підрозділів. Гостей ознайомлять з процесом виготовлення вантажних і пасажирських вагонів, ходових частин, вони оглянуть виставки готових виробів вантажного і пасажирського рухомого складу.


Із 13.00 до 14.00 Обід


17.00 У міському Палаці культури розпочнуться урочистості з нагоди 150-річчя Крюківського вагонобудівного заводу.
Вагонобудівників привітають керівники підприємства, урядовці, представники обласної та міської влади, підприємств-партнерів. Одним з важливих епізодів урочистих зборів стане вручення нагрудного знака та посвідчення про присвоєння звання «Почесний вагонобудівник КВБЗ», інших відзнак і нагород.


Завершиться урочисте зібрання великим святковим концертом, після якого в холі палацу о 20.00 почнеться двогодинна дискотека.


21 вересня


Із 12.00 до 16.30 на Крюківському вагонобудівному заводі День відкритих дверей.


О 12.00 для вагонобудівників і гостей відкриються заводські ворота. Вхід вільний. Запрошуємо кременчужан і гостей міста познайомитися з заводом, його досягненнями та продукцією. Діти – тільки у супроводі дорослих.


На території підприємства добровільні помічники з числа заводської молоді, яких буде легко впізнати за фірмовими футболками й бейсболкам із символікою КВБЗ, допоможуть гостям зорієнтуватися, підкажуть місце проведення заходу, який вас цікавить, відповідний маршрут. А ще вони будуть роздавати повітряні кульки та іншу іміджеву ювілейну продукцію.


Сподіваємося, вам допоможе цей план-схема із зазначенням місць проведення святкових заходів, розташування буфетів і туалетів.


 


Із 12.00 до 15.00 на території стоянки службового транспорту, що знаходиться навпроти складально-зварювального корпусу поруч із заводським медпунктом (на схемі майданчик №2), відбудеться концерт артистів Полтавської обласної філармонії.


Із 12.00 до 16.00 на території аварійно-рятувальної служби (майданчик №6) будуть виступати фольклорні колективи Полтавщини.
Недалеко від цієї сцени (майданчик №7) - справжнє містечко розваг для дітей. Працюватимуть атракціони, малюків пригостять солодкою ватою і поп-корном. І все це безкоштовно!


Із 13.00 до 15.00 перед будівлею теплоелектроцеху (майданчик №3) зберуться ветерани Крюківського вагонобудівного. Там їх зустріне голова ради ветеранів підприємства Віктор Семенов. Буде можливість душевно поспілкуватися, згадати роки праці на підприємстві, колег, те, яким був завод в різні періоди, порадіти тому, яким став тепер.


Сподіваємося цікавою для всіх буде виставка пасажирської техніки ПАТ «КВБЗ», що розташується поруч зі складально-зварювальних цехом корпусу пасажирського вагонобудування (майданчик № 4). Рідкісна нагода оглянути відразу кілька зразків сучасних вагонів.


І виставка натурних зразків вантажних вагонів, які випускав завод в різні роки. Вона буде знаходитися на шляху вздовж центральної алеї поряд з термічним цехом (майданчик №5).


16.30. День відкритих дверей на КВБЗ закінчується. До цього часу всі гості мають вийти з території заводу.


О 17.00 розпочнеться святковий концерт артистів української естради на головній сцені (майданчик №1 - заводська автостоянка по вул. Республіканській біля східної прохідної). Зі своїми програмами виступатимуть заслужена артистка України Тетяна Садохіна і група «Ревізор», група «Степ» з програмою «Смажений кабанчик», переможець телевізійного шоу «Україна має талант» Наталя Фаліон на чолі «Лісапетного батальйону» і улюбленці публіки - українська поп-група «DZIDZIO».


А о 21.00 в небі над заводом розквітне святковий феєрверк.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх