Школа, про яку ви будете розповідати знайомим!

10.09.2019, 12:00 Переглядів: 3 994

 

ThinkGlobal Kremenchuk загальноосвітня інноваційна школа

Глобальне мислення та сучасна освіта – запорука успіху Вашої дитини.


10 міст України, 12 шкіл, понад 1700-дітей нової формації, вже сьогодні крокують в ногу з часом.


Від цієї осені – їх буде більше. Тепер інноваційна школа Think Global, має освітній заклад у Кременчуці.


Що таке ThinkGlobal


Це сучасна школа, у якій вчать лідерству, креативності, підприємницькому мисленню. Тут зрощують нову Українську інтелектуальну еліту, що буде дивитись на виклики сьогодення сміливо і вирішувати питання глобально. Це школа бізнесу, науки, технологій, урядування та комунікації. Це школа майбутнього, що відкрила двері у нашому місті.


ThinkGlobal - має ліцензію на право провадження освітньої діяльності у сфері загальної середньої освіти та видає атестат державного зразка. При тому кардинально відрізняється від державних шкіл своїм підходом. Розповімо))


ThinkGlobal Kremenchuk це –


- По-перше це її натхненниці. Всім відомі, шалено закохані у справу розвитку дітей та їх здібностей Альона Щербак та Вікторія Ломакіна.


Ці захоплені педагоги вже кілька років займаються розбудовою альтернативної освіти у нашому місті. За їх плечима такі проекти, як школа усного рахунку «Соробан-Кременчуг», школа програмування Kid'IT для дітей від 5-ти років, курс «Крута Наука» тощо. Їх діти переможці, які стають дивом для усієї країни. Приклад тому - близнюки Тарасови.


- Вже кілька років – думка про те, що кожна дитина талановита, просто їй не вистачає професійних наставників і сучасних освітніх моделей не давала нам спокою – розповідають Альона Щербак та Вікторія Ломакіна. - На прикладі успішних проектів попередніх років, ми переконались –діти надзвичайно швидко розвиваються, вони в ритмі сучасності, глобалізації, он-лайні. Їм все легко – шкутильгають тільки дорослі, які виявились не спроможними дати малечі до вирішення сучасні завдання. Багато років ми працювали, придивлялися до різних шкіл, напрямів, шукали однодумців і крутих педагогів. Вільних від штампів, креативних і головне охочих до особистого прогресу і навчання. Ми свідомо йшли цим шляхом і сьогодні маємо справжню команду – яка готова показати нашому місту – якою має бути освіта 21-го сторіччя. А вона має бути ThinkGlobal Kremenchuk


Хто може вже сьогодні розпочати мислити глобально?


- Цьогоріч ми прийняли рішення набрати 4-ри класи. На співбесіду можуть приходити діти від 1-го до 8-го класу. Ми наразі не обмежені у викладачах або навчальному матеріалі, але спершу хочемо побачити попит згідно з яким і сформуємо пропозицію.


Чому будете навчати?


- Предмети абсолютно тотожні школі загальноосвітній, тільки дуже інтегровані у сучасність))) Приміром – наші діти не рахують по скільки слив буде у хлопців якщо Петя кількість N дасть Саші та ще й понадкушує. Ні. У ThinkGlobal Kremenchuk – діти вирішують реальні завдання. Приміром задачі - на прикладах тарифів або завданнях, що стоять нині перед ОСББ. Замість їжачків і яблучок – транспортні квитки з роз’ясненням що таке QR коди, або ж аналіз економічної доцільності ведення власного відеоблогу.


Пріоритет школи – навчити дітей підприємницькому мисленню, комунікації. Долучити до інновацій. Ми прагнемо підготувати їх до успішного життя у світі, що надзвичайно стрімко змінюється.


- Наші діти вивчають філософію, комп’ютерні технології, психологію. Особливий акцент ми робимо на вивченні англійської мови. Кожен 5-ий урок викладається in English. Для нас це надважливо. Ми прагнемо дати своїм учням можливість говорити вільно, і змогу навчатись закордоном. Ми вчимо за підручниками Кембриджського університету. Native English - є невід’ємною частиною навчання у ThinkGlobal Kremenchuk. Є звісно і фізика і хімія, і географія, і історія, і література. Але ці предмети мають інші назви і відповідають міжнародним стандартам. І головне студенти на уроках постійно обговорюють, розмірковують і висловлюють власні думки!


 
ThinkGlobal Kremenchuk сьогодні це-


По-перше, жорстко стандартизований навчальний заклад. Із дотриманням усіх вимог безпечного перебування учнів. По-друге, просторий маєток на березі Дніпра, де є і навчальні класи, і яскрава вітальні із каміном та зручними кріслами. Це простір – створений для натхнення і розвитку дитини. Без дзвінків, під пильним наглядом викладачів, асистентів та менторів.


Вам теж цікаво хто такі ментори? Розповідаємо


- Ментори це помічники, закріплені за дитиною. Вони допомагають стати частиною колективу, здолати перепони, що можуть виникнути в процесі пізнання. Вони ті, надзвичайно потрібні комунікатори, між школою, батьками, учнями. Ментор точно знає все, чого потребує дитина і допомагає їй цього досягти без надокучання і примусу. Таким чином доки наші діти тільки навчаються самостійності, привчаються робити вибір, нести відповідальність – вони завжди, крім вчителів можуть звернутися до свого ментора по підтримку.


І іще,


- У школі буде працювати професійний психолог і просто неймовірна команда викладачів. Ви собі навіть не уявляєте, як довго ми їх підбирали. Вони всі молоді, натхненні і вже успішні. Перед тим, як навчати дітей – вони пройшли жорсткий відбір та сувору сертифікацію. По сьогодні команда наших викладачів постійно підвищує кваліфікацію. Вони ростуть, для ваших дітей, бо дійсно прагнуть бути висококласними провідниками у глобальний світ знань для кожної дитини.


Підсумовуючи відзначимо тільки одне. Ми вкрай довго йшли до своєї мети. Мети - відкрити сучасну, прогресивну школу у Кременчуці. Сьогодні ми на старті. В нас все вийшло – бо, як ви вже розумієте ми ThinkGlobal. Дайте і своїй дитині шанс досягати успіху, стати лідером, самореалізуватися, злетіти з нами до зірок і набути такі потрібні у сучасному світі знання. І хай у їх житті все буде Global, разом з ThinkGlobal Kremenchuk

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх