Останній матч на «Кремінь-Арені» перед заміною поля: «Кремінь-Юніор» поступився «Каховці»

26.08.2019, 11:02 Переглядів: 2 822

 

Кременчуцькі футболісти поступилися супернику

25 серпня футболісти «Кремінь-Юніор» зазнали чергову поразку в чемпіонаті серед аматорів. У матчі з «Каховкою» кременчужани поступилися «в суху» з рахунком – 0:5.


Кремінь-Юніор - СК Каховка - 0:5
Голи: Жиганов, 35, 42, Гайдаєнко, 59, 78, Щербина, 63

Попередження: Ядришніков, 57, Кузьменко, 61, Деменчук, 89
Вилучення: Кузьменко, 70 (повторне попередження)

Кремінь-Юніор: Лашко, Приходько, Чорноус, Ядришніков, Васільєв (Корягін, 63), Молько, Гаврилець, Аліпатов (Кузьменко, 46), Мовчан, Залов (Золотаренко, 77), Кучеренко (Москальов, 60). Запасні: Уйманов, Плахотніков. Головний тренер: Олександр Назаренко.

СК Каховка: Огаї (Байдюк, 46), Щербина, Мамич, Попадич (Деменчук, 67), Горбачов, Ратушний, Боженко, Остапенко, Довбиш (Кривенко, 46), Жиганов (Кузнєцов, 79), Гайдаєнко. Запасних не залишилося. Головний тренер: Дмитро Кузнєцов.

 

Це був останній офіційний матч на стадіоні «Кремінь-Арена», хоч на стадіоні ще будуть проводитися змагання чемпіонату та Кубку в рамках змагань Кременчука, проте змагання такого рівня заплановані після зміни покриття. Після оголошення результатів тендеру розпочнеться заміна штучного покриття на стадіоні на більш сучасне. А ось наступна домашня гра «Кремінь-Юніор» запланована на 22 вересня проти команди «Мотор». 

 

Перші півгодини гри між командами була рівна гра. «Каховка» контролювала м'яч, але гострих моментів біля наших воріт не створила. «Кремінь-Юніор» успішно захищався до 37 хвилини, коли черговий прохід флангом та простріл на ценрофорварда гостей призвів до забитого голу. Ще до перерви «каховцям» вдалося подвоїти рахунок: після невдалого розіграшу штрафного гості перехопили м’яч, стрімка контратака- 0:2.


У другому таймі «Кремінь-Юніор» знову намагався на рівних боротися з суперником, проте провал у центрі та вихід сам на сам з голкіпером – 0:3. Майже одразу після цього гості забили ще прямим ударом зі штрафного 0:4. Наприкінці гри кременчужани залишаються в меншості. Наш гравець отримує другу жовту картку й «Кремінь-Юніор» вже у десятьох пропускає п’ятий м’яч. На 80-й хвилині «Каховка» ставить остаточну крапку в матчі – 0:5. Наприкінці гри господарі поля вперше пробили у створ воріт суперника, але, на жаль, безрезультатно.


Головний тренер “Кремінь-Юніор” Олександр Назаренко поділився враженнями від гри з “Каховкою” та розповів, як команда виходить з психологічної пастки.


- Враження від гри з “Каховкою” неоднозначні. Фрагментами у молодих футболістів щось виходить в ігровому плані. Але в основному продовжуються дитячі помилки, які приводять до взяття воріт. Погано граємо в обороні. Також не виправдано оголюємо свої зони в обороні.


Ми намагаємося вчити їх дорослому футболу, щоб менше допускати помилок. Підвести їх на цей рівень. Ніхто від нас не результату не вимагає, головне підготувати гідну заміну основній команді. Може один-три гравці з молоді з'являться на перегляді в основній команді.


- Чи важко хлопцям в психологічному плані, адже вони постійно зазнають поразки з великим рахунком?


- Важко й ми це розуміємо. Намагаємося їх заспокоювати, налаштовувати та розбирати помилки, щоб в майбутньому вони їх не повторювали.


Звичайно не приємно програвати з таким рахунком, але це наслідок наших помилок. Ми вже другу гру граємо у меншості. Знову видалення. З такими чудовими командами в аматорській лізі нам важко грати у меншості.


- Чи є прогрес у гравців, якщо порівнювати з минулим чемпіонатом, коли грали з однолітками?


- Так є. Хочеться відзначити наших двох центральних півзахисників: Бігдана та Черноуса. Також Молько та Ядришнікова, вони дуже прогресують. Є зрушення та прогрес в інших футболістів.


- Напередодні у вас була кубкова гра з “Ягуаром”, як зіграли?


- Ми перемогли “Ягуар” у серії післяматчевих пенальті, проте нам зарахували поразку. У нас команда змінилася. Якщо у заявочному листі майже половину займали гравці з інших міст, то зараз зробили ставку на молодих вихованців академії “Кремінь”. Саме тому в основу додали гравців 2002 та 2003 років народження. А вони в цьому розіграші виступали за свої команди. Тому “Ягуар” опротестував перемогу “Кремінь U-19” через нових гравців.


Наступні ігри «Кремінь-Юніор» зіграє на виїзді проти «Вовчанська» та «Дніпра-1-Борисфен». 

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх