Українці можуть запастися дешевим газом на зиму, але не у Кременчуці

24.08.2019, 09:35 Переглядів: 7 835 Коментарів: 4

 

Нечувана знижка від «Нафтогазу» не діє для споживачів ТОВ «Кременчукгаз-постачання»

На офіційному порталі НАК «Нафтогаз України» з'явилася пропозиція для населення запастися дешевим газом на зиму. Споживач отримує можливість зекономити до 25% в опалювальний період, купивши газ за передплатою за фіксованою ціною — 5,72 грн за кубічний метр (з ПДВ, без урахування вартості розподілу). Зафіксувати ціну можна на обсяг газу до 25 тисяч кубометрів.


«Справа у тому, що ціна на газ відрізняється в залежності від сезону. Влітку газ дешевше. Восени та взимку, коли його споживають більше, ціни підвищуються. Наприклад, ціна 1 кубометру газу для побутового споживача минулої зими складала 7,67 грн. Зараз кубометр газу коштує 5,72 грн, та є всі передумови, що взимку ціна зросте,» - так НАК пояснює принцип економії на 25%.


Пропозиція діє для споживачів компанії ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України», а також для низки інших компаній: «Нафтогаз України» зробив пропозицію й іншим операторам ринку. Проте у переліку компаній, де можна запастися газом на зиму, немає ТОВ «Кременчукгаз-постачання».


Чому нечувана акція не діє для кременчужан? Про це «ТелеграфЪ» запитав директора ТОВ «Кременчукгаз-постачання» Валерія Кузьминського.


- Ми теж отримали пропозицію від «Нафтогазу», але поки що не відповіли на неї. Там вимога — передплата за газ та той обсяг, який буде на опалювальний сезон. Зробити передплату ми не в змозі. Хоча це питання зараз ще обговорюється в компанії, - прокоментував Валерій Кузьминський.


Додамо, що субсидіанти, навіть у тих областях, де діють шалені знижки, не зможуть ними скористатися: у них немає опції оплатити наперед через те, що розраховуються за фактом споживання.

Автор: Тетяна Донченко Джерело фото: Нафтогаз України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

938
24 серпня 2019 12:35

По радіо брехали що це не діє в декількох областях, серед яких і Полтавська

 


10 0
104
25 серпня 2019 06:17

И зачем им покупать дешёвый газ? Зимой подымут тарифы и будут довольны,без всякой метушни. А как же постановление Гройсмана о новых тарифах с отопительного сизона? Ну ,конечно, выборы прошли и шутка не прошла. 


8 1
4 363
1
25 серпня 2019 06:27

кінець єпохі бідності по зеленьські.....


10 13
938
25 серпня 2019 10:42

А взагалі класну штуку придумали, по типу паливних талонів, тільки шкода що лише на 1 опалювальний сезон. От якби це було без терміну дії, то можна було б затарюватись прозапас, і самому користуватись або дарувати


10 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх