Кременчук попрощався з голосом «Кременя», спортивним журналістом Дмитром Демиденком

23.07.2019, 14:04 Переглядів: 5 569

 

Попрощатися з Дмитром Демиденком прийшли друзі, рідні, колеги з різних видань та каналів, футбольний клуб «Кремінь» та керівництво міста

Сьогодні, 23 липня, кременчужани зібралися у Свято-Миколаївському соборі, щоб попрощатися з кременчуцьким спортивним журналістом Дмитром Демиденком. Дмитро Демиденко - батько двох чарівних донечок, багато років пропрацював на ОДТРК «Лтава», а останнім часом на Кременчуцькій міській телекомпанії.


 


Журналіст знімав різнопланові сюжети, але його улюбленим був спорт. Дмитро жив спортом, знімав від баскетболу до хокею та різноманітних видів боротьби. Більшість часу Дмитро проводив на футболі: коментував матчі, робив нарізку відео з ігор «Кременя», знімав сюжети. Саме його голос лунав на стадіоні «Кремінь-Арена» коли оголошували склади команд, повідомляв про забиті голи та радості перемог. Разом з футбольною командою Дмитро їздив на виїзди та допомагав в трансляції прямих ефірів.


15 місяців тому у Дмитра Демиденка діагностували рак. Він пройшов опромінення, дві складні операції, понад 20 хіміотерапій. Дмитро був бійцем по життю, й навіть попри підступну хворобу продовжував займатися улюбленою справою й паралельно лікуватися. Журналіст між матчами та сюжетами лежав під крапельницями у своїй улюбленій футболці з емблемою «Кремінь».


Після нетривалого періоду покращення лікарі діагностували ураження легень та печінки...


- 20 липня о 22.15 перестало битися серце нашого Дімончика. Він пішов, як праведник, тихо, тримаючи за руки рідних. У нашої родини відтепер є янгол охоронець на небесах, наш Дмитрик. Друзі, я щиро вдячна усім, хто був поруч у цей складний для нас час. Завдяки вам, ми вибороли у хвороби більше року. Спочивай з миром, любий, - подякувала всім друзям на своїй сторінці в фейсбук дружина Олександра Демиденко.


Дмитро Демиденко завжди був веселим, світлим та щирим. За словами друзів та колег Дімка завжди позитивний та з посмішкою на вустах.


Попрощатися з Дмитром Демиденком прийшли друзі, рідні, колеги з різних видань та каналів, футбольний клуб «Кремінь» та керівництво міста


Після прощання у Свято-Миколаївському соборі поховали Дмитра Демиденка у Полтаві.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх