«Кремінь» завершив підготовку до чемпіонату зіграв з «Інгульцем»

20.07.2019, 15:29 Переглядів: 2 783

 

Головний тренер «Кременя» Ігор Столовицький напередодні заключної контрольної гри в рамках підготовки до чемпіонату розповів про підготовку команди та майбутніх суперників


20 липня «Кремінь» провів заключний спаринг в рамках підготовки до Першої ліги. Підопічні Ігоря Столовицького зіграли в Петрове з місцевим «Інгульцем». Кременчужани першими відкрили рахунок, проте двічі пропустили, у підсумку матч завершився на користь господарів - 2:1. 

 

За словами тренера «Кременя» Сергія Свистуна "Кремінь" переглянув всіх воротарів у грі - давши зіграти всім по 30 хвилин. Також на перегляді у команди знаходиться кілька новачків. 

 

«Інгулець» - «Кремінь» - 2:1

Голи: Акименко 20 (пенальті), Щедрий 84 - Масалов 9

«Кремінь»: Будюк (Закорський 32, Олійник 60), Маліновський (Астахов, 46), Зозуля, Ченбай, Гончаренко, Масалов (Куць, 70), Воронченко (Сафонов), Сидоренко (ГНП), Мурашов (Павлик), Єрмаченко (Авер’янов), ГНП (Локтіонов)


«На 80% склад команди збалансований», - головний тренер «Кременя» Ігор Столовицький


Головний тренер «Кременя» Ігор Столовицький напередодні заключної контрольної гри в рамках підготовки до чемпіонату розповів про підготовку команди та майбутніх суперників.


 

- Добігає кінця другий останній збір команди перед чемпіонатом. Ми провели ряд контрольних матчів й останній граємо з «Інгульцем». Всі ігри проводимо на виїзді. У першій грі обіграли з рахунком 3:1 молодіжний склад «Ворскли» Полтава, потім з дублем «Шахтаря» й поступилися з рахунком – 3:2, та 16 липня програли у Харкові «Металісту 1925» - 3:1.

 

В принципі зборами деякою мірою задоволений, звичайно є не доопрацювання. Сьогодні підвели підсумки зборів й вказав хлопцям на їх недоліки. Тому на 80% склад команди у нас збалансований. Ще є місяць дозаявки, може когось запросимо в наш колектив. Ми шукаємо по можливості якісного нападника та крайнього захисника. – зазначив Ігор Михайлович.

 

«Чемпіонат буде не простим»

 

- Суперники всі серйозні.  Звичайно «особняком» стоять команди, які вирішуватимуть завдання виходу в Прем’єр-Лігу. Думаю, що в першу чергу це: «Волинь» Луцьк, «Оболонь», «Чорноморець», не знаю, як справи у київського «Арсеналу», одні говорять, що там буде завдання, інші – ні. Не знаю, сезон покаже… Й всі інші команди «Авангард» Краматорськ, «Інгулець», я вважаю, що чемпіонат буде не простим – дуже не простим.

 

Ми самі перед собою будемо ставити завдання, налаштовуватися на кожну гру, а як воно буде – одному Богу відомо. – додав наставник кременчужан.


Наступний матч «Кремінь» проведе 27 липня, суперником кременчужан буде «Агробізнес» Волочиськ. Перед стартом чемпіонату, 24 липня, керівництво клубу, тренерський штаб та футболісти зустрінуться з вболівальниками на стадіоні «Кремінь-Арена». 


Автор: Альона Душенко Джерело фото: Артем Коваленко, Інгулець
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх