Правильний хліб – оздоровлює організм і захищає від стресу

18.07.2019, 13:00 Переглядів: 3 701

Невдовзі відбудеться запуск другої хлібопекарської лінії на Кохнівському хлібозаводі

 

 Своє місце на полицях торговельних мереж міста, а також у серцях містян займуть тостовий та формовий хліби за унікальною технологією виготовлення та традиційною рецептурою. А поки ми в очікуванні презентації, давайте поговоримо про те, якими ще видами хліба радуватиме мешканців міста Кохнівський хлібозавод.


Дієтична бомба!

Як розповідає головний технолог підприємства Тетяна Клунко, на черзі хліб Балтійський та тостовий Висівковий. Обидва види – унікальні продукти правильного харчування.


 


Вони підійдуть навіть тим, хто дотримується дієти:

Хліб «Тостовий Балтійський» у своїй рецептурі має насіння соняшника, яке нормалізує кислотно-лужний баланс в організмі, є засобом профілактики атеросклерозу і захворювань серцево-судинної системи. У насінні соняшника близько 20% білку, до складу якого входять незамінні амінокислоти. Особливе значення має вітамін Е, який захищає клітини від пошкодження та старіння. При виготовленні Балтійського хліба викорустовується суха закваска, на основі цільнозернового борошна та ячмінного солоду. Треба сказати, що хліб, виготовлений із додаванням цільнозернового борошна, містить у собі всі компоненти зерна, які забезпечують організм необхідною кількістю вуглеводів, вітамінів та ферментів. Така суміш мінералів та мікроелементів повноцінно засвоюється організмом, активізує роботу кишківника, сприяє виведенню зайвого холестерину і не порушує обмін речовин в організмі.


Також невдовзі ми представимо на розсуд споживачів новий хліб - Тостовий висівковий. Його унікальність зрозуміла з назви – при виготовленні використовуються пшеничні висівки. Їх корисні властивості відомі всім – високий вміст клітковини, вітамінів та мінеральних речовин допомагають організму працювати ефективніше, а також сприяють відмінній роботі системи травлення. При веденні технологічного процесу використовується суха закваска з вмістом житнього борошна, завареного пшеничного борошна та житнього солоду.


 


Хліб як складова правильного харчування

Не варто піддаватися моді на повну відмову від вживання хліба. Це може бути небезпечно, зазначають вчені. І приводять результат десятирічного дослідження спеціалістів із Сіднейського університету. У ході експерименту спостерігали за понад 1500 добровольців у віці від 49 років, які на початку дослідження не мали серйозних хвороб і серцево-судинних захворювань. Наприкінці дослідження у понад 15% учасників, які отримували вуглеводи з хлібних продуктів, показники здоров’я були кращими, ніж у тих, хто відмовив собі у хлібі, а також висівках. Цей результат було опубліковано австралійськими медиками у всесвітньо відомому The Journals of Gerontology. Зокрема, у цих 15% відзначили найменшу вірогідність розвитку депресії, дихальної недостатності і важких хронічних захворювань, раку, діабету, ішемічної хвороби серця та інсульту. Це пояснюється тим, що у хлібі чимало оздоровлюючих речовин, які необхідні для хорошого функціонування людського організму. Варто лише згадати про незамінну групу вітамінів В. А також вітаміни груби А, К, Є, натрій, селен, мідь, цинк, хлор, марганець, йод, кобальт, магній, калій, кремній.

До речі, сучасні дієтологи також не вимагають повної відмови від хліба. І запевняють, що 150 грамів висівкового або хліба з насінням соняшника фігуру не зіпсують.


Готуймося до народження ласощів

Керівництво Кохнівського хлібозаводу відкриває ще одну таємницю. Невдовзі на підприємстві народиться справжня легенда – Бородинський хліб. Рецептуру поки що тримають у секреті. Але вже обіцяно, що смак буде – пальчики оближеш! А у складі - лише добірні інгредієнти найвищої якості.


Стежте за новинами

Упевнені, ви вже хочете бути у числі перших дегустаторів нового хліба. Всі новини від Кохнівського хлібозаводу можна дізнатися, підписавшись на наші сторінки у соцмережах.

Шукайте нас у Facebook - https://m.facebook.com/kohnivskyi.hlibzavod 

Кохнівський хлібозавод у мережі Instagram - http://instagram.com/kohnivskyi.hlibzavod 


Побачити на власні очі

Що таке сучасне відкрите підприємство з прозорими технологіями та ідеальним порядком? Це завод, на який може потрапити будь-який кременчужанин! Кохнівський хлібозавод оголошує старт екскурсій на підприємство для всіх бажаючих. Відвідати і подивитися на унікальні сучасні хлібопекарські потужності можна кожного понеділка, середи або п’ятниці, о 9.00 або о 15.00. Щоб приєднатися до екскурсійної групи, необхідно записатися, зателефонувавши 097 357 39 00. На підприємство можна під’їхати власним транспортом або скористатися послугою трансверу.




Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх