Піддубна: як перемогти без жодного борду

17.07.2019, 14:00 Переглядів: 2 741

 

Будьте уважні! В бюлетені буде дві Оксани Піддубних.

Справжня я – МИКОЛАЇВНА.

Шановні кременчужани!

Я, Оксана (увага) МИКОЛАЇВНА Піддубна, за весь час роботи депутатом Кременчуцької міської ради отримала тисячі ваших скарг та звернень.


Аби розібратися з піднятими вами проблеми ми зустрічалися і на вихідних, і на свята, і навіть вночі.


Серед безлічі скарг можу виокремити дві проблеми, які торкаються кожного і є найболючішими. Це – медицина і тарифи.

Безумовно, в цих напрямках ми з вами вже досягли певних перемог. Я б навіть сказала максимального результату, який можна було отримати на місцевому рівні!


По тарифам ми добилися встановлення заборони на підвищення цін на опалення і гарячу воду, по медицині – нам вдалося зберегти ЦРЛ у Великій Кохнівці.


Та це лише півшляху, адже діючі в Кременчуці тарифи необхідно переглядати. Щодо медицини – в місті існують інші медзаклади, які знищуються місцевою владою, звідки масово звільняються кваліфіковані лікарі.



Тому я звертають до вас, шановні кременчужани!


Перед голосуванням уявіть, що вибори закінчились, народного депутата обрано. Зникають всі повітряні замки, побудовані кандидатами напередодні виборів. Ми повертаємося до реалій повсякденного життя і зіштовхуємося з реальними проблемами.


До кого ви підете? Хто ВАС почує? Бізнесмени, для яких цифра в платіжці – краплина в морі, які ніколи не перебували у вашій шкурі, щоб вас зрозуміти? Чи дослухається до вас діючий нардеп, який за дві каденції в Раді не спромігся розробити ЖОДНОГО законопроекту, щоб хоч якось покращити ваше життя? Чи кандидат, який намагається виїхати на хайпі (рейтингу) партії?


Для чого у ВРУ йдуть інші кандидати ми можемо тільки здогадуватись, але я чітко знаю навіщо я наважилась на такий крок: я йду для того, щоб завершити всі наші розпочаті тут, на місцевому рівні, справи по яких ми вже отримали певний результат.


Пам’ятайте, що гарні лозунги для більшості кандидатів – це щось тимчасове і далеке, вигідне лише в рамках виборів, а ми з вами це пережили і пройшли.


Автор: політична реклама
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх