Важлива інформація для вступників та їх батьків!

15.07.2019, 10:00 Переглядів: 2 774

   

Один з найкращих періодів у житті кожного – студентські роки. Саме від вибору навчального закладу залежить наскільки яскравим та, водночас, корисним для вас буде цей час. Одним із таких закладів вищої освіти у місті Кременчук є Філія «Кременчуцький інститут ВНЗ «Університет імені Альфреда Нобеля».


У 2018 році Інститут відсвяткував своє двадцятиріччя! За роки сумлінної роботи Інститут випустив багатотисячну армію кваліфікованих фахівців у різних галузях знань.


 


Навчання в Інституті проводиться за денною та заочною формами навчання. Обравши заочну форму, ви зможете комфортно поєднувати навчання з роботою.


Інститут піклується про майбутнє абітурієнтів не тільки під час навчання, а й після закінчення ВНЗ шляхом працевлаштуванням студентів.

Другий рік поспіль завдяки дії соціальної програми щодо розширення освітніх можливостей для молоді за підтримки директора Інституту знайдена можливість пільгової вартості навчання.


Якщо ви бажаєте стати частиною великої та дружньої родини Кременчуцького інституту ВНЗ «Університет імені Альфреда Нобеля» та отримати якісну освіту, запрошуємо до нас!

 

Запрошуємо для ознайомлення на сайт

www.ki-duep.com 

або за номером телефону
098 763 777 8;

067 497 89 56;

0536 758000.

 

 

 

 

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх