Дружина бомбардира «Кременя» Романа Локтіонова зробила стіну слави (доповнено)

15.07.2019, 13:35 Переглядів: 2 754

 

Весь спортивний шлях на одній стіні

Дружина футболіста «Кременя» Романа Локтіонова Катерина створила для чоловіка своєрідну стіну славу. Художниця зобразила всі клуби в яких грав та грає Роман. Світлинами футбольної стіни Роман поділився на своїх сторінках в соцмережах.


Вихованець олександрійської футбольної школи встиг пограти в «Кремені», дебютував у Прем’єр-Лізі за полтавську «Ворсклу», грав в «Олександрії», алчевській «Сталі», «Зірці» з Кропивницького, білоруському «Німані», «Інгульці», «Черкащині-Академії» й знову повернувся до «Кременя».


- Стіну намалювали давно, коли я ще грав за білоруський «Німан». Щодо ідеї з повішеними бутсами, то дружина не знала про цю прикмету (вішають бутси на цвях по закінченні кар’єри – ред.), коли розповів їй про це вона їх зняла й приклеїла, – поділився Роман Локтіонов.


Ось так звичайнісінька стіна будинку перетворилася на стіну слави для Романа Локтіонова.


Катерина також на ювілей головного тренера "Кременя" Ігоря Столовицького намалювала картину з бордоськими догами - улюбленцями родини Столовицьких. За словами дружини наставника кременчужан Міли Столовицької Катерина зобразила не лише їх улюбленців, а й клуби за які грав Ігор Михайлович. 


- А, ось гляньте, яку картину Катюша намалювала до ювілею Михалича! Команди, за які грав і тренував.І наші улюблені бордоські доги! Розумниця-красуня! - написала Міла Столовицька.


 


Родина Локтіонових


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх