Депутати Кременчуцької міськради підтримали звернення проти реклами наркотиків у місті

26.06.2019, 16:03 Переглядів: 4 862 Коментарів: 1

 

МВС має посилити боротьбу проти наркоторгівлі, а Верховна Рада змінити законодавство та притягати до кримінальної відповідальності власників телеграм-каналів, які рекламують наркотики

На сьогоднішньому засіданні сесії Кременчуцької міськради депутати підтримали звернення щодо розв'язання питання незаконного розповсюдження наркотичних речовин. У зверненні пропонується:


  • Міністерству внутрішніх справ України - посилити роботу спецпідрозділів боротьби з незаконним обігом наркотичних речовин, зокрема й передбачити блокування електронних ресурсів, які пропагують продаж наркотиків. Створити додаткові підрозділи поліції в містах обласного та районного значення для боротьби з обігом наркотиків;
  • Верховній Раді - розробити зміни до законодавства, передбачивши кримінальну відповідальність власників інтернет-месенджерів, за допомогою яких рекламуються наркотики.


Після голосування депутат Валентин Курченко-Гай нагадав, що символічним є те, що рішення ухвалили в Міжнародний день боротьби з наркотиками. Також розповів, що створили телеграм-канал, за допомогою якого можна боротися з каналами, які рекламують наркотики.


«ТЪ» уточнив у Валентина Курченко-Гая, що згадуваний ним телеграм-канал має назву «No_drugs_Ukraine». Якщо перейти на цей канал, можна знайти там інструкцію. У ній описані кроки, як блокувати наркотелеграм-канали. Також там є список наркоканалів, на які можна скаржитися.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 031
27 червня 2019 08:36

Підтримали , і що далі ?


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх