Внимание, фейк! В Кременчуге появилась ещё одна поддельная газета

24.06.2019, 18:08 Переглядів: 7 531 Коментарів: 5

  

«Фиолетовый» кандидат Савченко маскируется под помаранчевый «Голос»

В Кременчуге появилась ещё одна подметная предвыборная газета. Кременчужане обнаружили её в своих почтовых ящиках в воскресенье и в понедельник. Газета называется «Голос Кременчука».


В ней использованы аутентичное название политической партии «Голос» Святослава Вакарчука, партийная символика «Голоса», портреты самого Вакарчука и членов его партии.


 


Также там размещено вот такое изображение кременчугского кандидата в народные депутаты Олега Савченко.


 


А на других страницах размещены публикации негативного характера о нардепе Жеваго, кандидате Музыке, депутате Иваняне и депутате/кандидате Пиддубной.


В исходных данных указано, что заказчик тиража (10000 экземпляров) – кандидат в народные депутаты О. Савченко.


 


 Фокус в том, что Олег Савченко зарегистрирован на выборах как самовыдвиженец. Он не имеет никакого отношения к партии Вакарчука «Голос».


 Хотя на стр. 4 газеты с его портретом написано следующее:

– Я стаю в одну команду з Вакарчуком, бо сьогодні він єдиний, хто справді може захистити Україну, хто бореться за правду. Я вірю, що саме Вакарчук може повести нас у бій проти ворогів України... – заявив Олег Савченко на зборах побратимів, які вирішили делегувати його кандидатом в народні депутати від усіх патріотичних сил Кременчука.


«Савченко не є кандидатом від партії «Голос»

Информация о том, что Савченко «стает в одну команду с Вакарчуком» является недостоверной. Это “Телеграфу” подтвердила координатор партии «Голос» в Полтавской области Юлия Городчанина. Она сказала:


– Олег Савченко не є кандидатом від партії “Голос”. Більше того, він навіть не подавав нам документи чи заяву щодо участі у виборах, не було жодних комунікацій з ним. З приводу газети, яка з’явилася у Кременчуці, партія позиватиметься до нього, як до самозванця. Там чітко зазначено, що замовник тиражу – кандидат у народні депутати Савченко, наразі київський штаб партії працює над тим, щоб зняти з виборів цього кандидата за порушення закону. Ми вже спілкувалися з типографією, яка надрукувала тираж, та з банком, через який був проведений платіж. Над цим питанням працюють наші юристи. Для кременчужан підкреслюю, що єдиний офіційний кандидат від партії “Голос” по 146-му Кременчуцькому округу – лікар та волонтер Ростислав Зауральський. Всі інші мають вважатися самозванцями.


«Главный критерий: если рядом «Голос» и дерьмо, это 100% фейк!»

  


«ТелеграфЪ» также получил комментарий Ростислава Зауральского – официального кандидата от партии «Голос» в Кременчуге. Он сказал:

– Вы поймите, что такое сейчас «Голос» Сявтослава Вакарчука! Это партия порядочных людей! Помимо того, что сам Святослав Вакарчук является очень порядочным человеком, он пытается собрать вокруг себя порядочных людей. Порядочность – один из главных критериев отбора кандидатов «Голоса». Профессионализм, честность и порядочность, только так! Нам было объяалено не один раз, что люди, которые будут вести себя грязно, мочить оппонентов, использовать чужие деньги, лить грязь на конкурентов, – такие люди будут вылетать из партии в одну минуту независимо от того, кто они и кто их рекомендовал! В этой газете, которая появилась в Кременчуге, самое страшное даже не то, что они использовали название партии, её символику, фотографии Вакарчука, а то, что этот человек использует нашу партию, чтобы лить чернуху на других людей – Зеленского, Пиддубную, Жеваго, на всех, кто там упоминается. Это противоречит требованиям «Голоса»! Политика «Голоса» – на выборах никого не обливать грязью. Вы понимаете. Это новая политика, новая партия и кому-то очень нужно замарать нас в грязи.


– Кому это нужно? – спросил «ТелеграфЪ»
– Ну это же понятно, чья это газета, кто заказал и кому это выгодно, вы же посмотрите, тут написано прямо слово в слово как в «Автографе»! Эту газету Савченко даже разносят тем, кто получает бесплатный "Автограф", они нам и позвонили.


– Вы имеете ввиду материал «Шаповалов против империи Жеваго»?
– Да ну это же очевидно, кому всё это выгодно!


 


– Почему акцию спланировали против «Голоса»?
– Так это тоже очевидно! «Голос» – новая политическая сила, там люди ещё непачканные идут, им доверяют, и вдруг появляется такая газета, человек открывает её, смотрит, а там та же фигня – все вокруг плохие, на всех грязь льют, ну человек и думает: понятно, и эти туда же, надоело! Я вам скажу так: главный критерий такой: если рядом «Голос» и дерьмо, это 100 % фейк!


Так чей же «голос» подал Савченко

Олег Савченко – кандидат в народные депутаты по 146-му Кременчугскому округу. Идет самовыдвиженцем.  В Кременчуге его последние пять лет плотно связывают с командой власти Шаповалова-Малецкого. В газете, заказанной кандидатом Савченко, опубликованы материалы негативного характера об оппонентах Шаповалова-Малецкого – Пиддубной, Музыке, Иваняне, Жеваго.


На выборы Савченко зарегистрировался как директор ПП «Голос!». «ТелеграфЪ» задавал Савченко вопрос, почему у его предприятия такое же название, как и у партии Вакарчука? Савченко ответил, что «ему так захотелось».


Неделю назад в соцсетях появилась реклама с портретом Савченко и подписью: «З повагою, Олег Савченко, Голос». Савченко сказал «Телеграфу», что он не заказывал эту рекламу и не оплачивал. Но эта же реклама всплыла повторно – теперь уже в газете, заказчиком которой указан кандидат Савченко.


Спросить Савченко о повторном использовании рекламы с его лицом не удалось, он больше не выходит на связь.


Официальный кандидат от партии «Голос» Ростислав Зауральский вместе с юристами готовит заявление в полицию. Штаб партии «Голос» готовит судебный иск.



Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

938
24 червня 2019 19:04

Поганої реклами не буває

Чим більша брехня, тим правдоподібно вона сприймається

 

Скрита реклама Голос'а

 

Методи досягнення результату все ті ж


18 5
68
24 червня 2019 20:52

Какой-то треш. Ох веселые назревают выборы.


21 0
604
25 червня 2019 16:07

Люди без совісті і честі,виконавці і замовники,ті,хто фінансують подібні газети і вказаних "кандидатів",відчувають,що приходить кінець їхньому перебуванню при владі.І вони в конвульсіях намагаються врятуватися,підтасовуючи "кандидатів",намагаючись "розтягти"голоси і прослизнути у шпаринку.Впевнений,що люди розпізнають підробку і відділять зерна від полови.А такою половою і є савченкидедюрінишаповаловималецьці і іже з ними.

А партія Голос і її кандидати отримають перемогу.

Я вдячний Святославу Вакарчуку за створення дійсно патріотичної політичної сили,яка об'єднала чесних і порядних людей України.

Слава Україні!


3 5
110
25 червня 2019 22:52

Цитата: mangust-1

 

Я вдячний Святославу Вакарчуку за створення дійсно патріотичної політичної сили,яка об'єднала чесних і порядних людей України.

Слава Україні!

 

Вы считаете оффицально подтвержденных мажоритарщиков, которые идут от партии Голос, и состояли в партиях БПП, Народный фронт, Самопомич порядочными ? Новые лица ? Против олигархов на канале олигарха Пинчука ? За чей счет концерты каждый день ? Короче голосуйте не по приколу, т.е. за Порошенко и его приемного картавого сына.


5 2
604
26 червня 2019 07:45

В перелічених Вами партіях було багато порядних людей і,якщо вони пройшли відбір,знечить достойні зайняти місце в парламенті.Я з повагою відношусь до людей,які проголосували "по приколу",тільки зараз їх стає все менше і менше.Коли приводиш факти невиконання нинішнім президентом своїх передвиборчих обіцянок,робляться великі очі і фраза"я за нього не голосував"стає все популярнішою.

Я не фанат пороха,але ,намагаючись принизити Святослава Вакарчука шляхом"приписування"йому зв'язків з бувшим президентом і ображаючи його неіснуючими фізичними вадами-ви принижуєте себе і тих,кого захищаєте.


1 4

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ В РАДУ-2019:

Кандидати

У 2019 році відбудуться вибори до Верховної Ради України. Після отримання повноважень новообраний президент Володимир Зеленський видав Указ про припинення повноважень Верховної Ради та проведення позачергових парламентських виборів 21 липня 2019 року (Указ оскаржується у Конституційному суді). Чергові вибори мали б відбутися у жовтня 2019 року.

Вибори відбудуться за старою «змішаною» схемою: першу половину з 450 депутатів нової Верховної Ради громадяни виберуть голосуючи за партію (партійні списки), а другу половину – обираючи конкретного кандидата на мажоритарному окрузі. Для мешканців Кременчука це вже традиційний 146-й округ, а 13 кременчуцьких дільниць на Молодіжному віднесені до 150-го округу із центром у Горішніх Плавнях.

Прохідний бар’єр у парламент для партій – 5%. На мажоритарному окрузі перемагає той кандидат, який набере найбільшу кількість голосів виборців.

Важливі матеріали:

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх