У школи №19 з’явиться перший в місті голландський стадіон

24.06.2019, 08:11 Переглядів: 5 800 Коментарів: 2

 

Подібний стадіон в Україні встановили лише у Борисполі

Під час заключного етапу відбору на посади керівників шкіл Кременчука директор ЗОШ №19 Андрій Пашедін представив план розвитку свого закладу на найближчі 6 років та поділився з присутніми амбіційними планами. Він бажає втілити у життя два масштабних проекти: будівництво сучасного стадіону та нового двоповерхового корпусу. І частині його грандіозних планів судилося збутися, але про все по порядку.

 

Директор школи №19 виношує план щодо побудови нового окремого двоповерхового корпусу, де б базувалася уся початкова школа. Розміститися він повинен навпроти будівлі «Теплоенерго» на вулиці Софіївській. На першому поверсі нового корпусу за проектом мають побудувати хореографічну залу. У першій половині дня нею б користувалися діти початкової школи, а у другій вона б грала роль спортивного залу. Справа в тому, що наявний у школі спортзал перевантажений і не може у повній мірі виконувати свої функції. Проте чи погодиться міська влада у перспективі виділити з бюджету значні кошти на проект корпусу початкової школи, поки невідомо.

 

Також Андрій Петрович впевнений, що школі необхідний сучасний стадіон, куди, до речі, зможуть приходити тренуватися і жителі мікрорайону. І міська влада готова задовольнити цю його ініціативу. За словами директора департаменту освіти Геннадія Москалика, школі №19 щастить, заклад відрізняється тим, що освоює багато капітальних видатків.

 

Депутат Денис Терещенко підтримав думку Геннадія Москалика та звернувся до Андрія Пашедіна:


- Я знаю депутата, який Вам допомагає, знаю, як він старається. І мер Вас любить, бо Ваша школа знаходиться на такій вулиці, через яку проїжджає усе місто, тому у мера теж мало варіантів.

 

Прямо на засіданні конкурсної комісії Денис Терещенко представив проект стадіону, який незабаром з’явиться на території школи №19. Це новітній голландський стадіон – дорогий, зате міцний і довговічний. Його транспортують у розібраному стані, але він швидко збирається до готового вигляду. В Україні такий стадіон змонтували лише у Борисполі. Ось як він виглядатиме:


 

 

- Цей стадіон буде місцем паломництва, бо усі люди будуть приходити фотографуватися у Вашу школу, - додав Денис Терещенко.


Стадіон компактний, за розмірами якраз підходить для школи, а ще його можна використовувати навіть узимку. Навколо стадіону укладуть бігову доріжку.

 

Представники батьківських комітетів інших шкіл, побачивши новинку, тут же виказали бажання мати такі стадіони й у себе у закладах. Тож громаду школи №19 скоро сміливо можна буде назвати першопроходцями голландських стадіонів.

Теги: стадион
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
24 червня 2019 13:16

Евроремонт... Голландский стадион... Про голландский стадион вспомнилась история про несостоявшийся матч между сборными Колумбии и Голландии... Ставь лайк если не хочешь чтобы вынюхали разметку


5 1
194
24 червня 2019 17:36

Краще б відеонагляд поставили щоб було видно хто кого і при яких обставинах побив


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх