Тінь сови, що ховається у сутінках: що новенького почитати кременчужанам

22.06.2019, 17:02 Переглядів: 2 341

Спеціально для читачів «Телеграфа» бібліотекар відділу абонемента ЦМБ Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку літніх книжкових новинок

 

 

Василь Шкляр «Тінь сови»

Це історія кохання двох людей, Степана та Катерини. Кохання, яке бореться, долає труднощі, допомагає вистояти і врешті-решт перетворюється на легенду, що дає надію тим, до кого воно ще не прийшло. Але любов та смуток часто ходять поруч. Коли приходить біда, Степан заради коханої жінки жертвує найдорожчим. Смерть сильніша за кохання? Чи навпаки?..

«Що ховається у сутінках»

У цій книзі ви поринете у справжнє жахіття! Десяток майстрів горору зібрано під однією обкладинкою з єдиною метою: полоскотати ваші нерви. Під час читання залишайте світло ввімкненим, бо не раз вам здаватиметься, що поруч із вами хтось є. Може, це лялька Доллі з однойменного оповідання чи дівчинка з «Миттєвої вічності», яку може бачити лише одна людина?..

 
 

Джоди Пиколт «Цвет жизни»

Рут Джефферсон, медсестра з двадцятирічним досвідом і складною долею, опиняється в жахливій ситуації: жінку звинувачують у тяжкому злочині – вбивстві новонародженого хлопчика. Його батьки напередодні заборонили Рут торкатися дитини, і клініка замінила медсестру. Але наступного ранку хлопчик помер від серцевого нападу. Винною називають саме Рут. Через деякий час виявляється, що її «вина» - колір шкіри. Чи зможе Рут довести свою невинність?

Ростислав Семків «Як писали класики: поради, перевірені часом»

Серед визнаних письменників є ті, котрі вирішили поділитися секретами свого успіху й написали книжки про те, як писати добре. Ця книга підсумовує погляди на художню творчість Агати Крісті, Джорджа Орвелла, Рея Бредбері, Курта Воннегута, а також ближчих до нас у часі Мілана Кундери, Маріо Варгаса Льйоси та Умберто Еко. Чому вони писали? Й чому насправді вони стали успішними? Це збірка практичних порад, котрі підтверджені визнанням читачів.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх