Футбольне поле для «Кременя» повинно пережити сесію й тендер перед тим, як його побачать вболівальники

20.06.2019, 13:36 Переглядів: 2 771

 

«Телеграфу» в Управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації повідомили коли розпочнеться тендер на закупівлю штучного покриття для «Ворскли» та «Кременя»

Оголошення про проведення тендеру на закупівлю штучних полів для футбольних клубів «Кременя» та «Ворскли» обіцяли спочатку у квітні, згодом у травні. Вже середина червня, проте на порталі Рrozorro й досі не оголошений тендер. З чим пов’язане таке довге зволікання «Телеграф» поцікавився в керівництва Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації. Заступний начальника відділу з питань фізичної культури та спорту В’ячеслав Тягло повідомив, що попередньо необхідно затвердити адреси майбутніх полів.


- Зрозумійте, не все так легко. Спочатку на сесії (Полтавської обласної ради, – ред.) необхідно затвердити адреси розташування двох штучних полів для «Кременя» та «Ворскли». Після цього оголошується тендер, - повідомив В’ячеслав Тягло.


Чи обговорювали на комісії розміщення штучних полів для Кременчука та Полтави, ми поцікавилися у члена комісії з питань молодіжної політики та спорту, депутата Полтавської облради Олега Сазонова. Проте, на жаль, депутат не відповів на питання.


Заступник голови Полтавської обласної ради Анатолій Ханко повідомив, що наразі Департамент фінансів рахує перевиконання бюджету, після цього назначать дату сесії. Скоріш всього вона відбудеться у першій декаді липня.



Сесію пережити має не лише стадіон «Кремінь-Арена», а й стадіон «Кредмаш». Щоб завершити проект з реконструкції стадіону на вул. Гагаріна, необхідно ще з міського бюджету виділити близько 55 тисяч гривень. Віце-мер Руслан Проценко повідомляв, що на найближчій сесії спробують закрити дане питання й знайти необхідну суму коштів.


Наступна сесія Кременчуцької міської ради вже за тиждень, 26 червня. У 7-му питанні «Про внесення змін до місцевого бюджету на 2019 рік», є очікуване перевиконання бюджету, яке надасть можливість вирішити питання й по стадіону.


- Змінити джерело фінансування  робіт по об’єкту «Будівництво міського архіву по вул. Гагаріна, 14 в м. Кременчуці» в сумі 600,552 тис. грн, - йдеться у пояснювальній записці до проекту рішення.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх