У парку «Придніпровський» відкрили новий дитячий майданчик

15.06.2019, 13:04 Переглядів: 5 734 Коментарів: 4

 

Були на відкритті нового майданчику? Тоді шукайте себе на фото!

Вчора, 14 червня, відбулося урочисте відкриття спортивного майданчику для дітей у парку «Придніпровський». На святі зібралися маленькі кременчужани та їхні батьки. І для них організатори підготували незабутнє яскраве дійство.

 

«ТелеграфЪ» прибув на місце раніше і помітив, що на майданчику люди зібралися заздалегідь, і дітки вже випробовують нові атракціони. Так як там уклали гумове покриття, деякі з маленьких відвідувачів звільнилися від взуття та бігали по ігровим зонам босоніж.

 

Задали настрій п’ятничного вечора та заряджали позитивом веселі аніматори, які на відкритті влаштували для юних кременчужан ігрове музичне шоу. Дітки брали участь у конкурсах, відгадували загадки, грали в ігри, а під запальні мелодії для них зробили дискотеку. Новий майданчик заполонила нестримна та щира дитяча радість.

 

Одним з найулюбленіших моментів дітвори став салют з кульок, який маленькі відвідувачі зробили самі, створюючи хвилі з тканини, на яку поклали різнокольорові кульки.

 

Юні гості повзали тунелями з тканини, а також змогли відчути себе мишенятами та пройти «сирний лабіринт». Потім складали піраміду з різнокольорових м’яких кубиків, її дозволили повалити найменшим діткам, які розважалися на майданчику. А у кінці програми організатори підготували салют з м’яких іграшок – і щастю малечі не було меж!

 

Гості свята фотографувалися біля фотозони з кульками, а працівники компанії «Danone» пригощали їх смаколиками – йогуртами «Простоквашино» для малят.

 

Організатори підготували навіть бульбашкову машину, за допомогою якої над майданчиком утворилася ціла хмарка з мильних бульбашок, які так полюбляють діти. А освіжитися від спеки гостям запропонували за допомогою піни, тому вечір перетворився на пінну вечірку.


Після урочистої частини ми вирішили довідатися враження відвідувачів та спитали, чи сподобався їм новий майданчик.


Кременчужанка Оксана прийшла на відкриття з чоловіком та маленьким сином:


- Відкриття мені сподобалося, а для діток це взагалі дуже цікаво! Ще й дають діткам йогурти безкоштовно, хто не встиг дома перекусити після денного сну. Майданчик прекрасний, ми тут поряд живемо, обов’язково будемо приходити.

 

А Юля з сином Данилом та друзями спізнилися на відкриття, але встигли оцінити нову ігрову зону:


- Майданчик мені до вподоби, усе тут таке яскраве! Ми прийшли трохи пізніше, але я вже бачу, що сподобається моєму сину, будиночок та гірка – це його улюблені розваги!

 

От що нам із захопленням розповів 11-річний Володя:


- Тут дуже класно! Найбільше мені сподобалися каруселі!

 

У метушні свята кілька разів дітки губили своїх мам, але на щастя, мами швидко знаходилися. Незважаючи на спекотну погоду, малеча отримала безліч яскравих вражень та освоїла нову локацію для ігор.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Катерина Турубара Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

0
15 червня 2019 13:13

открыли и забыли ))), так как все будут играть в тени у Рошен, а не жарится на солнце


8 0
0
15 червня 2019 13:21

Как по мне теретория большая захвачена,а качель уж очень мало.


7 1
0
15 червня 2019 14:22

Всё же лучше, чем очередное кафе! С чисткой деревьев, конечно, поспешили, но вцелом - похвально! И что не депутатики открывают приезжают такое, а предприятия. 


3 0
0
16 червня 2019 02:11

все лучше чем ничего!


0 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх