Конопляне літо: копи виявили плантації наркотичних рослин під Кременчуком та Диканькою

16.06.2019, 08:12 Переглядів: 5 592 Коментарів: 2

 

Садівникам-конопельникам загрожують штрафи або обмеження волі до трьох років

Поліцейські Полтавської області, проводячи санкціоновані рейди регіоном, виявили дві конопляні плантації. Таку інформацію надали 14 червня на офіційному сайті Національної поліції.


Першу «конопляну ферму» накрили в одному з сіл Кременчуцького району — під час обшуку приватного подвір'я 62-річного чоловіка. Правоохоронці виявили 43 конопляні кущі та вилучили їх. Зараз чоловік дає слідчим показання.


 


Другий випадок стався в селі Диканського району, де в ході обшуку на присадибній ділянці 37-річного господаря будинку копи знайшли посів рослин, схожих на коноплі. Рослини вилучили та відправили на експертизу.


За обома випадками працівники поліції розслідують кримінальні справи за частиною 1 статті 310 КК України (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Садівникам-конопельникам загрожує штраф від 1700 до 8500 грн або арешт на строк до шести місяців, у гіршому випадку — обмеження волі до трьох років.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Національна поліція України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
16 червня 2019 11:04

По пути на Хорол, не доезжая несколько километров, с левой стороны целое поле конопли произрастало в прошлом году. Никого не заинтересовало... а тут в частном дворе... не поделились что ли или палёнку подсунули?


6 3
938
16 червня 2019 11:25

З металу можна зробити самострєл, кулі, тобто засоби, які можуть завдати шкоду здоров'ю/життю людині/групі людей, але ніхто не шуршить власників і приймальників металолому. Оббивши біту гвіздками можна зробити цяцьку яка може дууже нашкодити, але гвіздки продаються у вільному доступі! А за кущі трави деруть по повній

Часто таке було що раптом на огороді шлейфами виростали маки, і так же раптово їх хтось зрізав.

Раніше конопля була дуже поширена в господарстві, але коли гроші пішли мимо карману держави то вирішили це прикрити. Якби з амброзії теж навчились кайфувати то теж би так само тягали?

Тут як зі стаканом - на половину пустий/повний. Але я так розумію що якби не було попиту, то пропозиція була б не цікава.


8 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх