У клітці з норвезьким бійцем Андрій Зубенко здобув «бойову нічию»

12.06.2019, 16:03 Переглядів: 3 867

 

Кременчуцький спортсмен виступив на міжнародному турнірі

У файткарді турніру Olimpian fight nihht змагався представник кременчуцького спортивного клубу «Шторм» Андрій Зубенко. В Данії протягом вечора відбулося кілька поєдинків, окрасою якого став бій між Марком та Патріком - данськими бійцями серед професіоналів.



В боях серед професіоналів та аматорів змагалися спортсмени зі Швеції, Норвегії та Данії й один з України - кременчужанин Андрій Зубенко.


Наш спортсмен Андрій Зубенко (2-2-1) після дворічної перерви повернувся у клітку. Кременчужанин довго відновлювався після травми й вирішив повернутися у професійний спорт виступивши на міжнародному турнірі проти більш досвідченого суперника Йоахім Толлефсен (5-2-1) з Норвегії. 


Кременчужанин готувався до бою під керівництвом тренера Олега Скирти. Бій проходив у ваговій категорії 72 кг й тривав три раунди по 5 хвилин. У підсумку наш боєць завершив поєдинок бойовою нічиєю.


- Дякую всім за підтримку й особливо за підготовку тренеру з великої букви Олегу Скирті, хлопцям з СК «Шторм». Все, що ми запланували - виконали на 100%, й не дивлячись на рішення суддів, ми своїм результатом задоволені, адже ми були в гостях, а там необхідно перемагати лише достроково, - зауважив спортсмен Андрій Зубенко.



Тренер Олег Скирта також додав, що важливо у гостей вигравати, інакше - чекай сюрпризу.


- Звісно, хотілося більш об'єктивного рішення, але ми пам'ятаємо старе правило: «У гостях треба вигравати достроково, у протилежному випадку - можуть бути сюрпризи». Але, незалежно від результату, висловлюємо велику повагу до організаторів OLIMPIAN FIGHT NIGHT і сподіваємось на подальшу плідну співпрацю, - додав тренер Олег Скирта.


Відео з бою очікуйте найближчим часом. Ми його також опублікуємо на сайті «Телеграфу».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: MMA Viking Jesper Spangsgaard Baek
Теги: ММА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх