В Кременчуге случился скандал с кандидатом от партии «Сила и честь»: Дашко против Перепелятника

11.06.2019, 18:20 Переглядів: 8 549 Коментарів: 8

 

Перепелятник объяснил, что у него больше прав в партии, чем у Дашко

 Партия Игоря Смешко «Сила и честь» выдвинула кандидатом по 146-му Кременчугскому одномандатному округу Сергея Перепелятника. Перепелятник – кременчужанин, много лет руководит провластной коммунальной телерадиокомпанией. Решение по его кандидатуре было принято на партийном съезде.


 Против кандидатуры Перепелятника выступила глава кременчугской парторганизации «Силы и чести» Нина Дашко. Дашко – кременчугская активистка, руководит правозащитной организацией «Право на захист», на президентских выборах в 2019-м была доверенным лицом кандидата в президенты Игоря Смешко в Кременчуге, создала городскую парторганизацию «Сила і Честь».


 Нина Дашко подозревает, что Сергей Перепелятник – технический кандидат команды власти (Малецкого-Шаповалова-Холода) и будет работать на нардепа Шаповалова, который также участвует в парламентских выборах.  Вот что она написала о кандидате Перепелятнике на своей странице в Фейсбуке:

– Чи могли знати виконавці, які сортували сотні тисяч заяв в партію та кандидатів на мажоритарку, що телекомпанія, якою керує Перепелятник, в народі називається не ТРК, а «Холод ТВ» + «Шаповалов ТВ»?

Чи могли виконавці знати, що місцеві олігархи Холод і Шаповалов просунули кандидатуру Перепелятника під прихованою метою завдяки іміджу партії «Сила і Честь» відібрати декілька відсотків голосів виборців в інтересах тушки нардепа Шаповалова який ВТРЕТЄ доривається до Парламенту?


 Член партии «Сила и честь» Дашко уверена, что кандидатура Перепелятника утверждена партией случайно и по ошибке.  Она отрицает любую возможность партийного сговора с Шаповаловым.  Но кандидат Перелятник рассказал «Телеграфу», что он не случайность, он – член партии «Сила и честь» и член правления Полтавской областной парторганизации «Сила и честь». Читайте интервью с фигурантами и делайте выводы.



«Я категорично відкидаю змову, бо інакше будуть знищені усі мої ідеали, усі сподівання!»



Вот что рассказала «Телеграфу» Нина Дашко:


 



– Пані Ніно, кандидатуру Сергія Перепелятника офіційно висунули на з’їзді партії «Сила и честь»?
– Так, на з’їзді. Але я про це не знала, бо не потрапила на з’їзд через сімейні обставини.


– Перед висуненням кандидатів київський офіс партії радився з вами, як з головою міського партосередку, щодо кандидатури Перепелятника?
– Ні! Після того, як я дізналася, що він став кандидатом, я сама звернулася до партійного офісу і мені пояснили, що Перепелятник, як і інші претенденти, у демократичний спосіб зареєстрував свою заяву на сайті партії, його кандидатура пройшла узгодження, з ним провели співбесіду, але ж ви розумієте, що люди, які цим займаються, не можуть бачити рентгеном хто що з себе представляє, через них проходять тисячі заяв! Мені пояснили, що його висунули у демократичний спосіб.


– Ви подали до центрального партійного офісу офіційну заяву про свою незгоду з кандидатурою Перепелятника?
– Ні, на це не було вже часу, я написала пост у Фейсбуці, написала все, що я про це думаю! А взагалі-то я звернулася до штабу із запитанням: що мені робити?


– Ви отримали відповідь?
– Ні.


– Чи звернулися ви до лідера партії Ігоря Смішка?
– Так, я намагалася, та Ігор Петрович не зняв слухавку, мабуть, на той час не мав можливості говорити.


– Сформулюйте чітко, чому ви проти кандидатури Перепелятника?
– Бо це – диверсія проти партії «Сила и честь»! Такі  люди не можуть представляти нашу партію! Це зроблено навмисне, щоб дискредитувати Ігоря Петровича Смішка і його партію! Я впевнена, що технічного кандидата Перепелятника спонсоруватиме нардеп-тушка Шаповалов! І все для того, щоб люди зневірились, щоб втратили довіру до партії!


– Ви розглядали можливість того, що нардеп Шаповалов домовився з «Силою і честю» про свого технічного кандидата?
– Ні! Не розглядала і не можу розглядати! Я категорично відкидаю навіть таку думку, бо інакше будуть знищені усі мої ідеали, усі сподівання! Ігор Петрович Смішко – офіцер, чесна і порядна людина, ні про які домовленості не може йти мова!!!


– Ви – як керівник міського партосередку – і ваша парторганізація підтримуватимуть кандидата Перепелятника на виборах?
– Ні! Ця відповідь може мені дорого коштувати, але я кажу прямо і чесно – я не підтримуватиму Перепелятника і не голосуватиму за нього, чого б це мені не коштувало!




«Я – не технічний кандидат, я – член правління обласного партосередку партії «Сила і честь»!»


 



Вот что рассказал «Телеграфу» Сергей Перепелятник:



– Сергію, чому ти вирішив балотуватися саме від партії “Сила і честь”?
– По-перше, я давно симпатизую цій партії, найперше імпонує її лідер Ігор Петрович Смєшко. Він, якщо можна так сказати, поміркований – тобто не вкрай лівий і не вкрай правий, мені така центриська позиція імпонує. Я власне співпрацюю з партією вже з лютого, наразі я – член правління Полтавського обласного партійного осередку партії “Сила і честь”.


– Голова кременчуцького міського партосередку Ніна Дашко висутпає категорично проти твоєї кандидатури. Якось це прокоментуєш?
– У Дашко немає повноважень давати оцінку кандидатурам, вона не керівник міського партосередку, бо такого осередку немає, він юридично не зареєстрований, а те, що кілька людей збираються, ще не свідчить, що це вже парторганізація. Ми зараз займалися створенням обласних осередків партії, тепер візьмемося за міські, а поки їх просто немає.


– Чому взагалі вирішив податися у народні депутати?
– Мабуть, вік вже такий підійшов, мені 46 років, може, це пафосно прозвучить, але я хочу щось корисне зробити для своїх трьох доньок і для країни.


– Ти – керівник комунальної телерадіокомпанії і напряму залежиш від міського керівництва. Чи узгоджував ти з мером свої плани балотуватися у народні депутати?
– Ні, я поставив вже перед фактом, тобто інформував, що відбувся з’їзд партії і мене висунули кандидатом та я маю намір брати участь у виборах.


– Тобі дозволили?
– Не заперечували.


– Тобто ти будеш на виборах конкурентом головного провладного кандидата Шаповалова? Ти самостійний кандидат чи технічний кандидат нардепа Шаповалова?
– Я самостійний кандидат, і це моє рішення брати участь у виборах.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 8

0
11 червня 2019 19:04

Сама просто золото человек! Не дай бог!


14 19
0
12 червня 2019 09:18

я хочу щось корисне зробити для своїх трьох доньок

И этим все сказано...


29 1
417
12 червня 2019 09:51

У партії "Два Гордона" що не кандидит, то унікал.


11 1
115
12 червня 2019 10:31

Знаю Перепелятника не понаслышке.Редкая *** *** *** и ***.


25 0
137
12 червня 2019 11:45

А нехай зразу 2 кандидата будуть від  партії Сила і честь.

Пан Перепелятник буде уособлювати - Силу, а пані Дашко _ Честь. І гендерна рівність не постраждає. ))


18 1
604
13 червня 2019 11:34

Маючи такого кандидата в нардепи,як пріснопомянутий керівник псевдотелекомпанії перепельятник,ця політична сила може і на вибори не йти-вище плінтуса вона не підніметься.Зрозуміло,що таким чином иіська влада і шапковралов намагаються розтягти голоси,щоб не заважали спрацювати "сітці".Але вони забули,що аваков уже "ліг"під зе-,і буде рвати всіх противників.


11 0
0
13 червня 2019 15:40

Мені ця ситуація нагадує постмайданівські події 2014 року, коли, використавши патріотичне піднесення людей під час Майдану, до влади, з метою насамперед, особистого збагачення, прийшла купка негідників, які забрали у нас п"ять років життя... Так  і тут...Ніна Дашко з самого початку передвиборчої президентської кампанії була однією з найбільш активних волонтерів не тільки Кременчука, а, мабуть, всієї країни, яка вела широку агітаційну роботу за кандидата в Президенти І. Смешка і саме багато в чому завдяки їй за І. Смешка проголосувало більше 8% виборців Кременчука. А хто такий С. Перепелятник? Нікому не відома за межами Кременчука особа, яка абсолютно нічим себе не проявила, нічого не зробила для підвищення авторитету партії і "винирнула" на світ божий в останні дні, коли із ЗМІ стало відомо, що він іде кандидатом по Кременчуцькому округу від партії "Сила і честь" і хто саме за ним стоїть. Отож, в черговий раз купка негідників вирішила скористатися величезною роботою, яку провели волонтери, такі, як Ніна Дашко, агітуючи за І. Смешко та його партію,  щоб задля збільшення своїх статків здобути "теплі" місця в парламенті. Думаю, що виборці дадуть належну оцінку такому, з дозволу сказати, "кандидату" та тим, хто за ним стоїть...


13 1
604
13 червня 2019 17:12

Похвали мене,моя губонько...


1 10

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ В РАДУ-2019:

Кандидати

У 2019 році відбудуться вибори до Верховної Ради України. Після отримання повноважень новообраний президент Володимир Зеленський видав Указ про припинення повноважень Верховної Ради та проведення позачергових парламентських виборів 21 липня 2019 року (Указ оскаржується у Конституційному суді). Чергові вибори мали б відбутися у жовтня 2019 року.

Вибори відбудуться за старою «змішаною» схемою: першу половину з 450 депутатів нової Верховної Ради громадяни виберуть голосуючи за партію (партійні списки), а другу половину – обираючи конкретного кандидата на мажоритарному окрузі. Для мешканців Кременчука це вже традиційний 146-й округ, а 13 кременчуцьких дільниць на Молодіжному віднесені до 150-го округу із центром у Горішніх Плавнях.

Прохідний бар’єр у парламент для партій – 5%. На мажоритарному окрузі перемагає той кандидат, який набере найбільшу кількість голосів виборців.

Важливі матеріали:

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх