У місці козацької слави ТОРівці з Кременчука тягали поліцейське авто та шини

12.06.2019, 13:03 Переглядів: 3 151 Коментарів: 1

 

Кременчуцькі правоохоронці змагалися у 5 вправах та зробили селфі з найсильнішою людиною світу Василем Вірастюком. На фото зліва: Ян Сосніцький, Максим Безклинський, Василь Вірастюк та Максим Галицький.

На острові Хортиця, у Запоріжжі, відбувся чемпіонат патрульної поліції зі стронгмену. Де ще, як не на Хортиці, змагатися силою справжнім козакам? Найсильніші і найпотужніші бійці патрульної поліції дивували своєю силою у 5 змагальних вправах. Це підняття масивних снарядів націлених на найбільшу кількість повторень, підняття найбільшої ваги та швидкісне подолання дистанції з великим вантажем на плечах. 28 команд патрульних з усієї України визначали кращих у цьому виді спорту.



Троє патрульних з Кременчука попри щільний графік та навантаження на службі кожного дня готувалися до змагань. 10 червня наше місто на змаганнях представили ТОРівці: Максим Галицький, Ян Сосніцький та Максим Безклинський.



Команди змагалися між собою у 5 вправах:

  • естафета, у якій потрібно переносити вагу на швидкість
  • вправа «Лог-ліфт», де потрібно піднімати колоду вагою 80 кілограмів
  • вправа «Прогулянка фермера», у якій треба перенести дві залізні валізи в руках, вага кожної по 100 кілограмів
  • кантування автомобільної покришки в поєднанні з вправою бурпі.


Усі вправи були командними й передбачали виступ 2 атлетів одразу, або почерговий виступ кожного з учасників.


За підсумком набраних балів після 4 вправ, залишилося лише 10 команд, які показали найкращий результат, й продовжили змагатися у 5 фінальному виступі - підіймали платформу з поліцейським автомобілем. У цій вправі на руки кожного зі спортсменів приходилося близько 300 кілограмів, й результати якої визначили переможців чемпіонату патрульної поліції зі стронгмену.


Кременчуцькі правоохоронці у підсумку не дійшли до п'єдисталу найсильніших, проте непогано себе проявили та залишилися у статусі учасників. 


- Враження найкращі від змагань. Відмінна організація, сильна конкуренція, імениті судді, учасники й гості (Департамент патрульної поліції і Федерація стронгменів України), - поділився з «Телеграфом» Ян Сосніцький. - Вагових категорій не було, все тягали одне і теж, незалежно від власної ваги. Загалом було чотири вправи, після яких 10 кращих команд допустили до п'ятої вправи.


Тріумфальним був виступ команди патрульних з Дніпра, які посіли перше місце та довели, що є найсильнішими патрульними поліцейськими. Запекла боротьба тривала за 2 й 3 місце. У результаті, команда Департаменту патрульної поліції вирвалася вперед, отримавши срібло, а команда патрульних Чернігова - бронзу.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 088
12 червня 2019 16:18

Молодцы!


1 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх