Нагадаємо ще раз - батьки будьте пильними з москітними сітками

15.08.2019, 13:30 Переглядів: 4 832

 


У теплу пору року ми з радістю відкриваємо вікна і впускаємо в свій будинок свіже повітря, але на жаль, літній сезон незмінно супроводжують комарі, мухи та інші комахи. Встановлюючи на вікна москітні сітки, ми успішно захищаємо себе і своє житло від комах і інших неприємностей, але при цьому піддаємо смертельної небезпеки своїх дітей.

 

Протимоскітні сітки все частіше стають причиною травматизму або смерті дітей у віці від року до 7 років. Малюки гинуть від травм, отриманих в результаті випадання з відкритих вікон.

 

Пластикові вікна самі по собі відкриваються дуже легко, будь-яка дитина в змозі впоратися з ручкою, а наявність сітки на віконному отворі створює у нього відчуття захищеності. Малюк не в змозі оцінити надійність кріплення сітки, опирається ліктями на неї і легко випадає з вікна.

Ще частіше малюкам навіть не доводиться докладати зусиль при відкритті вікна, батьки під час провітрювання кімнати залишають вікна розкритими, навіть не замислюючись над тим, що дитина, як істота досить рухлива, в одну мить може виявитися на підвіконні. Але особливо вражають випадки наївної безпечності мам і тат, які дозволяють дітям милуватися видами з вікна і грати на підвіконні, в цьому випадку, біда може трапитися в будь-яку секунду і запобігти її буде неможливо.

Звичайно, пояснювати дитині, де таїться небезпека, потрібно. Але діти в силу свого віку досить допитливі і емоційні, до 5 років у них відсутнє почуття небезпеки, тому розмов буде явно недостатньо.

Щоб усунути загрозу життю малюка, потрібно убезпечити середовище його проживання.

 

Наша компанія наполегливо звертається до батьків з проханням бути пильними та дотримуватися певні правила, які допоможуть уберегти здоров’я та життя Ваших дітей:

 

- Маленька дитина не повинна  залишатися без нагляду в кімнаті з відкритим вікном;

- Уникайте розміщення меблів поруч з вікнами, щоб запобігти можливість для дітей залізти на підвіконня;
- Якщо в будинку дитина, відкривайте вікна тільки на вертикальне провітрювання;.

- Забезпечте вікна ручками з замками, фіксаторами, обмежувачами, ланцюжками – всім, що не дозволить дитині відкрити вікно більш ніж на кілька сантиметрів;

- Якщо ви хочете показати дитині вид з вікна, міцно тримайте його і будьте готові до його різких рухів;


            ПАМ’ЯТАЙТЕ! БЕЗПЕКА ВАШИХ ДІТЕЙ ЗЕЛЕЖИТЬ НАСАМПЕРЕД ВІД ВАС!

Автор: прес-служба "МДЛ"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх