Місто для людей змінюється для вас

4.06.2019, 15:00 Переглядів: 1 848

 

З 1 червня 2019 року групу компаній MDL очолив Микола Бумажний. На посаді генерального директора Микола Бумажний зосередиться на реалізації стратегії розвитку компанії як найкращого сервіс-провайдеру на ринку послуг ЖКГ і підвищенні ефективності бізнес-процесів "Міста для людей".


Бумажний розпочав свою кар'єру понад 15 років назад у сфері роздрібної торгівлі. Він надзвичайно досвідчений у сфері надання послуг, адже понад 15 років працює на ринку B2C і з них близько 7 років пропрацював у Kyivstar, - найбільшому операторі телекомунікацій України, пройшовши шлях від працівника відділу до керівника напрямку фіксованого зв’язку. Лише за останній рік Микола разом з командою Kyivstar досягли вражаючих результатів - абонентська база зросла на 17%, а це - 140 тисяч нових абонентів. 


До того ж, рівень задоволеності послугою досягнув неймовірної позначки - 67 відсотків. Його головна перевага як професіонала в глибокому розумінні потреб клієнтів і операційних процесів, багато з яких він налагодив на попередньому місці роботи. Саме цей ґрунтовний досвід зараз потрібен компанії.


 «Це новий виклик для мене, адже я розумію, що сфера ЖКГ є надскладною. Я відчуваю величезну відповідальність перед усіма клієнтами компанії. Разом з колегами ми змінюватимемо на краще не лише компанію «Місто для людей», але й увесь ринок житлово-комунальних послуг», - розповів Микола Бумажний.


Компанія "Місто для людей" - провідна приватна керуюча компанія на ринку ЖКГ України. Має представництва у Києві та 6 інших містах країни. Компанія обслуговує понад 224 000 клієнтів.

 

Автор: прес-служба МДЛ
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх