Кубок наш: футболісти Кременя обіграли Минай в золотому матчі

1.06.2019, 18:50 Переглядів: 4 099

   

Кременчужани у Кропивницькому провели боротьбу за золоті медалі

Сьогодні, 1 червня, футболісти "Кременя" на стадіоні "Зірка" у Кропивницькому зустрілися з лідером групи А - "Минаєм". Кременчужани завоювали золоті медалі й кубок в "золотому матчі".  


 

"Минай" - "Кремінь" – 0:1

Гол: Черній, 78 

"Минай": Попович, Беца, Ощипко, Вагін, Стасюк, Дмитренко, Федак (Нурієв, 44), Страшкевич, Пиняшко, Кополовець (Гавриленко, 60), Микуляк. Запасні: Кулинич, Лобода, Смокоровський, Капустей, Допілка, Карноза, Путраш. Головний тренер: Кирило Куренко

"Кремінь": Котляров, Маліновський, Серденюк, Ченбай, Вовкодав, Сафонов, Масалов (Ентін, 65), Астахов (Локтіонов, 40), Сидоренко, Авер’янов (Задерецький, 80), Черній (Піскун, 90+4). Запасні: Олійник, Бичков, Козлов, Степанчук, Мурашов, Закорський, Глущук. Головний тренер: Ігор Столовицький


Поки стадіон "Зірка" готували до важливо матчу, у Кременчуці армія вболівальників вирушала до Кропивницького. 


 


Підтримати рідну команду вболівальники їхали не лише на автобусі, який виділив клуб, а й на власних автомобілях. Такий важливий історичний матч не можливо було пропустити.


Кременчужани створили по максимуму домашню атмосферу: з одного боку стадіону - фанати, з іншого юні футболісти й вболівальники.


 


Саме юні вихованці академії "Кремінь" та "Зірки" вийшли на поле разом з футболістами. До речі, ці юнаки до матчу провели між собою товариський матч, де за мінімальної переваги перемогли господарі - гравці "Зірки". 


 


Перед виходом в оточенні групи підтримки виходили не лише команди, а й презентували м'яч Select Brillant Super, який стане офіційним для змагань у Професіональній футбольній лізі з наступного сезону.


 


Вболівальники з Кропивницького голосніше опладували, коли на стадіоні оголошували прізвища Локтіонова, Маліновського та Авер’янова, адже ці футболісти свого часу грали за «Зірку». Тому вболівальники тепло зустрічали на своєму стадіоні старих знайомих.


Команди дуже довго придивлялися один до одного, проте у другій половині першого тайму «Кремінь» мав кілька хороших моментів. Авер’янов після передачі Сидоренка пробив вище воріт, через себе пробивав Анатолій Масалов. Астахов та Сидоренко після подачі від колег по команді влучали у захисників суперника.


До перерви вболівальники мали можливість спостерігати незвичайне атмосферне явище - двоопуклі хмари, які свідчать про настання сильної бурі, грози, урагану і навіть торнадо. 


 


У другому таймі встиг полякати лише нетривалий проливний дощ.


Самі ж команди продовжили грати середнім темпом, адже ціна помилки була дуже високою. У минайців міг пробити спортивний директор «Минаю» Кополовець, але м’яч пролетів вище воріт. В «Кременя» міг відкрити рахунок Локтіонов, який після пасу Авер’янова опинився перед воротарем, проте арбітр вказав на офсайд.  


Справжню радість у другій половині другого тайму приніс гол кращого бомбардира «Кременя» Костянтина Чернія. Сафонов відпасував на Сидоренка, який вивів Чернія на воротаря, й Костянтин у дотик пробив повз голкіпера – 1:0.


 

«Кремінь» завоював кубок переможців Другої ліги, а «Минай» вперше зазнав поразки під керівництвом естонського фахівця Кирила Куренка.


Наставник Кременя Ігор Столовицький завоював кубок кращого тренера Другої ліги. Кращим бомбардиром Другої ліги визнали гравця "Миру" Олексія Бойка, який має стільки ж голів як і Костянтин Черній - 19(2), проте забив ці голи за меншу кількість ігор. Костянтин Черній отримав звання бомбардира ліги. 

 

 

- Мужики, щиро кажу вам «спасибі» за виконану роботу і за пережиті емоції, які я відчув вперше за свою скромну кар'єру! Я пишаюся кожним з вас! Я пишаюся бути частиною колективу, який в не самих хороших умовах досягає найвищих завдань у другій лізі! Ця перемога і заслуга тих хлопців, які пішли з команди після першої частини сезону. Медалей на всіх не вистачить, але знайте що ви теж в справі, - написав на своїй сторінці в інстаграм капітан "Кременя" Сергій Ченбай.



А так вболівальники разом футболістами дякували тренеру Ігорю Столовицькому за сезон:



Кремінь з сьогоднішнього дня йде у відпустку. До тренувань команда приступить 25 червня. Стартує чемпіонат після виборів до парламенту наприкінці липня.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ПФЛ, ФК "Зірка" Джерело відео: ПФЛ, Валерій Крупа
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх