Кременчуцькому онкодиспансеру благодійники подарували нове сучасне обладнання для видалення пухлин

23.05.2019, 15:00 Переглядів: 2 257

 

Благодійний фонд «Кременчук без онкозахворювань» постійно допомагає медичному закладу в закупівлі дороговартісних медичних препаратів


 


Кременчуцькому онкодиспансеру подарували нове сучасне обладнання для видалення пухлин - електрокоагулюючий апарат, електрохірургічний апарат ARGON-Z, а також електроніж, пінцети. Як пояснив головний лікар онкодиспансеру Володимир Севідов, завдяки цьому обладнанню під час складних операцій зменшується вірогідність виникнення кровотечі та інших хірургічних ускладнень, а також пришвидшується реабілітація пацієнта.


З урахуванням постійного зростання рівня захворюваності, онкологія у світі виходить на перше місце за смертністю. І наразі єдиним методом, який дозволяє вилікувати людину від раку, є операція. Не хіміотерапія, не опромінення, не таргетна терапія. Лише оперативне втручання. Раніше злоякісні утворення у печінці, селезінці та інших органах через відсутність обладнання оперувати було неможливо. Наразі ці пухлини можна вирізати, - прокоментував Володимир Севідов.


Сучасні медичні апарати закупив благодійний фонд «Кременчук без онкозахворювань», який співпрацює з онкодиспансером уже понад 3 роки. Скриньки для пожертв усі кременчужани бачили у мережі супермаркетів «Маркетопт».

Фонд працює завдяки пожертвам кременчужан. Я вдячний кожному, хто не оминув нашу скриньку та долучився до благодійності. На жаль, ми не можемо допомагати окремій людині. Та завдяки закупівлі обладнання ми допомагаємо одразу великій кількості людей, хворих на рак, - повідомив директор благодійного фонду Володимир Палах.


Захворюваність на рак безперервно зростає як у всьому світі, так і в Україні зокрема. Процес триває не ривками і нешвидко, але він постійний і неминучий. Обладнання для проведення операцій дає надію на подолання онкозахворювань у багатьох кременчужан. За словами Володимира Севідова, нові апарати використовуватимуть щодня, по 4-5 операцій на день. Також Благодійний фонд «Кременчук без онкозахворювань» продовжує збирати кошти для закупівлі життєво важливого медичного обладнання.




Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх