СБУ на Полтавщині затримала керівника банківського відділення, який продавав клієнтські дані

23.05.2019, 14:01 Переглядів: 4 038 Коментарів: 3

 

Допомагав у цьому колишній правоохоронець

Працівники обласного СБУ викрили у Полтаві керівника відділення одного з державних банків на зловживанні службовим становищем. Про це йдеться на сайті Служби безпеки України.


Відомо, що посадовець спільно з колишнім правоохоронцем налагодили схему незаконного одержання грошей. За неправомірну вигоду зловмисники надавали особам, зокрема представникам комерційних структур, відомості, які становлять банківську таємницю. Також продавали засоби для негласного отримання інформації.


 


Задокументували факти протиправного отримання грошей ділками на загальну суму майже 35 тисяч гривень. Правоохоронці затримали обох зловмисників на одній з полтавських вулиць під час одержання чергової суми неправомірної вигоди.


Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловікам про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 359 (незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації) та ч. 1 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України, та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: ssu.gov.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

0
23 травня 2019 15:11

Вот с этого все и начинается. А потом "До кременчужан телефонують мобільні «оператори» та оформляють кредит". Можно кроме ч. 2 ст. 359 (незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації) та ч. 1 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) добавить еще пару статей за мошенничество, прикрепить к делу пару заявлений от потерпевших и пусть доказывают, что это не их рук дело. Так и до "звонящих" можно добраться


21 0
1 658
23 травня 2019 15:14

Цитата: Serpan

 добавить еще пару статей

Точно статью за измену родине,чтоб другим повадно не было сливать личную инфу врагам.


6 1
1 177
23 травня 2019 15:27

Я бы такого ***** за **** ******** прямо на кременчугском мосту над форватером. Лет 8 назад после регистрации в одном из известных банков такой же уродец слил в том числе мои данные. И меня несколько лет донимали из двух коллекторских контор в качестве поручителя за кредит в крупном размере...Причем за людей которых я абсолютно не знал и в совершенно других частях Украины, где я даже никогда не бывал.


14 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх