Кременчуцький скелелаз Яросав Ткач встановив особистий рекорд та взяв нагороди в Європі

23.05.2019, 12:12 Переглядів: 1 940

  

Наш спортсмен змагався в Кубку Європи та молодіжному чемпіонаті Європи

Кременчужанин Ярослав Ткач, який зараз представляє Кропивницький, завоював золото у швидкості в Кубку Європи. 19 травня завершився етап Кубку Європи серед молоді зі швидкості в італійському місті Меццоломбардо. Наш спортсмен під керівництвом тренера Миколи Побережця на 1-му Кубку Європи зі скелелазіння на швидкість встановив особистий рекорд - подолав трасу 15 метрів за 6,48 секунд. 


 


У Франції кременчужанин у складі збірної України на чемпіонаті світу зі скелелазіння серед школярів завоював срібло. 


З 18-24 травня у французькому місті Обена проходить чемпіонат світу серед школярів зі скелелазіння у всіх чотирьох видах: болдеринг, трудність, швидкість й багатоборство. Ці змагання проводяться вперше. Рівень змагань високий, адже багато хто зі спортсменів виступає паралельно на молодіжних Кубках. Ці спортсмени завоювали право представляти Україну на чемпіонаті світу за результатами чемпіонатів України серед школярів: болдеринг в Нікополі, трудність, швидкість у Кременчуці. Вони стали призерами у багатоборстві.


На спортсменів чекає не тільки насичена програма змагань, але й активний відпочинок. В програмі є каякінг по річці, трекінг у горах, похід у печеру. А ще кожна команда буде представляти свою країну у заході під назвою «Ніч Націй». Мета заходу - обмін між різними культурами країн-учасниць. Юні скелелази представлять та популяризують свою країну й свою культуру оригінальним способом. Готуються стенди з візуальними матеріалами про культуру, художні промисли, звичаї. Крім того, кожна делегація має представити на сцені культуру своєї країни за чотири хвилини. Так що нашим скелелазам доведеться заспівати або станцювати, або просто представити відео.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх