Незабаром у магазинах міста - український хліб із європейським характером

16.05.2019, 13:00 Переглядів: 4 050

 Подія року у галузі харчової промисловості очікує на Кременчук уже влітку

 

 Кохнівський хлібозавод готує революцію у світі хлібопекарства. Вперше в Україні на полицях магазинів з’явиться справжній європейський хліб. Формовий та тостовий, виготовлений безконтактним способом на надсучасному італійському обладнанні – класичний смак бездоганної світової якості.


Бажання кременчужан – надихають

Кременчужани знають – Кохнівський хлібозавод із якістю не жартує. Кожна родина міста вже спробувала особливий батон, що став безперечним лідером продажів завдяки своєму аромату та смаку родом із дитинства. В чому його секрет? Традиційна рецептура, що виключає навіть можливість потрапляння у тісто хімічних домішок та розпушувачів, та надсучасне європейське обладнання від всесвітньо шанованої виробничої компанії «Gostol».


 


Та не батоном єдиним - так було вирішено на Кохнівському хлібозаводі. А отже, настав час розширяти асортимент виробництва європейського хліба. Як і у випадку з батоном, нові хлібні імена підказали самі кременчужани. Під час масштабного опитування найчастіше з ностальгією згадувався класичний формовий хліб, що у народі зветься «цеглинка». Кременчужани згадували, як уже під дверима хлібного з «цеглинки» обгризали всю верхівку, теплу та запашну. Ось такої скоринки сьогодні дуже не вистачає!

Люди сімейні наголосили на необхідності поліпшення смакових та технологічних якостей тостового хліба. Бо те, що наразі продають, не зовсім відповідає назві. Тостовий має бути не лише м’яким, але й дрібнопористим, щоб на ньому легко закріплялися масло й начинки. Хороший бутерброд зручно й у школу дитині дати, й на роботу прихопити. Проте наразі, що не візьмеш тостовий – одне розчарування!


Сказано – зроблено. Кохнівський хлібозавод прийняв виклик, і нова лінія потужностей уже обладнана для виготовлення сотень тонн хлібних виробів. Єдиним постачальником високотехнологічних потужностей знову було обрано світового виробника найкращого інноваційного обладнання для хлібопекарської справи – італійську компанію «Gostol».


Лише у кількох країнах світу: Італії, Бельгії, США, Австралії і в Кременчуці

Підприємство «Gostol» має понад 70-річну історію виготовлення під ключ надсучасних ліній для хлібопекарських виробництв. Контроль за якістю всіх вузлів обладнання на найвищому рівні, ціна – відповідна. Не кожен хлібозавод Європи та світу може дозволити собі повністю обладнати виробництво подібними потужностями. Власне, на сьогодні лише кілька країн світу мають заводи, повністю обладнані технологічними лініями від «Gostol»: Італія (Барі), Бельгія (Локерен), США (Самміт, Іллінойс), Австралія (Мельбурн) і Україна. В Україні «Gostol» представлений виключно Кохнівським хлібозаводом.


 


Сучасні хлібопекарські лінії - це повністю безконтактне виробництво. Помилки або так званий людський фактор - виключені. При цьому кожен технологічний процес супроводжується ретельним контролем з боку технологів підприємства.

Формовий хліб має свій сталий рецепт - пшеничне борошно з додаванням дріжджів, солі, цукру, рослинної олії. Новий тостовий хліб – це борошно, виготовлене на німецькому обладнанні, якісна вода та підготовлені інгредієнти. Наш секрет – європейське обладнання, система безпеки якості продукції та відмінні складники, - ділиться таємницею приготування бездоганного хліба головний технолог виробництва Тетяна Клунко.


Якість гарантує «Gostol»

Повна автоматизація виробництва за ретельно підібраними технологіями.
Контроль над лінією на всіх етапах виготовлення: замішування тіста (прямий або непрямий процес – опарний або із закваскою), обробка тіста, розстойка, випічка, охолодження, різка-упаковка, пастеризація. Виготовлення до 3000 хлібин за годину


Піднятися з руїн, щоб стати кращими!


 


Сьогодні Кохнівський хлібозавод – одне з кращих хлібопекарських підприємств України. На відкриття нових ліній із гордістю запрошують і можновладців, і журналістів. Технологічний процес демонструватимуть навіть студентам на спеціальних екскурсіях.

Важко повірити, що кілька років тому хлібозавод майже не існував. Цехи простоювали у напівзруйнованому стані, обладнання, що залишилося з часів попередніх власників, нещадно розкрадалося. Підприємство, яке почало свою переможну ходу в 1966 році і вже у 1971 році повністю задовольняло потреби кременчужан у хлібобулочних виробах, уже не сподівалося на розквіт.


Лише люди пам’ятали, як мріяли конкуренти дізнатися секрет найсмачнішого подового і формового, як обожнював Кременчуцький пряник від Кохнівського хлібозаводу тодішній губернатор Полтавщини. Як аж 27 тонн хліба щодня поставлялися у 42 кіоски по місту та району. Такий старт не міг закінчитися фіаско. Тож історія Кохнівського хлібозаводу триває. І на черзі наступні улюбленці кременчужан – формовий і тостовий!


Нову лінію виробництва урочисто відкриють найближчим часом. Гості підприємства першими скуштують формовий та тостовий хліб із класичним рецептом та європейською якістю.


Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх