Подаруйте посмішку маленьким кременчужанам та полтавцям, які боряться з раком

12.05.2019, 12:05 Переглядів: 3 226

 

Діткам, які борються з раком на Полтавщині, збирають кошти для покращення умов лікування. Як зазначила на своїй сторінці в фейсбук Тетяна Ященко, Кременчук - лідер в Полтавській області з дитячої онкології. Три роки тому, коли Тетяна з донькою Наталією лікувалися у Полтаві, 5 діток одночасно лікувалися в Полтавському відділенні дитячої онкогематології. У той час там лежали практично тільки з лейкозами, зараз в Полтавському відділенні багато діток лікується із пухлинами. Київ більшість дітей відправляє назад у Полтаву на лікування.


- У відділенні два блоки: новий - там лежать дітки в основному з лейкозом, які як мінімум перші 2,5 місяця не виходять з відділення. Там умови хороші. Другий блок, його всі називають старим, в гіршому стані. В палатах давно не було ремонту: двері з ДВП, які погано закриваються, душова, пральня, їдальня, 2 маніпуляційні, ігрова, кабінети де ведуть прийом діток - не бачили ремонту багато років. - розповіла Тетяна Ященко.


Завдяки небайдужим минулого року вдалося оновити меблі на кухні, на старому блоці. Закупили: витяжку, 2 пральних машини, холодильник для медикаментів. Купили стійки й кошики для крапельниць, перфузори й інфузомати б/у. Медикаменти, ковдри, подушки та постільну білизну на 25 осіб.


- Зараз з вашою допомогою ми зібрали на карту ПриватБанку майже 29 тисяч гривень і готівкою 50 євро і 2000 грн. Прошу наш Кременчук, Кременчуцький район і всю Полтавську область об'єднатися заради наших з вами дітей, які проходять лікування у відділенні онкогематології Полтавської дитячої клінічної лікарні. Поки літо нам всім потрібно допомогти зробити ремонт у другому блоці.
Потрібні двері, вікна, будматеріали, ліжка, тумбочки, меблі для маніпуляційних і звичайно ж люди які зроблять будівельні роботи. Відразу поясню, про державу і його «повинно» ні слова. Держава - ЦЕ МИ! - додала Тетяна Ященко.


Номер картки ПриватБанку
5168 7422 2432 6375 Ященко Тетяна


Номери телефонів
0970694227 і 0500549337



Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх