«Мир може бути тільки після перемоги»: кременчужанин Кривонос у «Рандеву з Яніною Соколовою»

4.05.2019, 15:03 Переглядів: 7 005

 

Заступник секретаря РНБО заявив, що замість ДК «Укроборонпром» створять окремий державний орган із розширеними повноваженнями

27 квітня, в ефірі «5 каналу» вийшла програма «Рандеву з Яніною Соколовою». Гостем журналістки став кременчужанин, заступник секретаря РНБО, бойовий полковник Сергій Кривонос.


- На фронті в мене не було ніколи проблем між донеччанами, галичанами, полтавчанами, житомирянами. Там всі були українці і вони воювали проти ворога. І було абсолютно начхати, якою мовою хто спілкувався, – російською чи українською. Але поважали насамперед українську. Я дуже багато знаю донеччан, які вивчили і принципово спілкуються українською мовою. Тому що ворог у нас є чіткий. Об'єднуємося проти ворога і – до перемоги. Мир може бути після перемоги, – розповів Соколовій Кривонос.



Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Сергій Кривонос заявив, що замість ДК «Укроборонпром» створять окремий державний орган із розширеними повноваженнями.


- Замість держконцерну буде створений окремий державний орган з розширеними повноваженнями, якому будуть підпорядковані підприємства-учасники концерну, – повідомив Кривонос. - Відповідно до нового законопроекту буде ліквідовано велику кількість існуючих фірм-«прокладок».


За його словами, реформування ДК «Укроборонпром» сприятиме зменшенню корупційних ризиків у сфері ОПК.


Також він сказав, що законопроект №10248, зареєстрований групою депутатів у Верховній Раді 24 квітня, передбачає підвищення рівня прозорості державного оборонного замовлення.

Автор: Руслана Горгола Відео: 5 канал Джерело відео: youtube.com
Теги: Кривонос
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх