«Аеропорт-Полтава» та червоно-чорний стяг: сесія Полтавської обласної ради - закрили, не розглянувши жодного питання

3.05.2019, 10:10 Переглядів: 3 181

На розгляд винесено 44 питання

Третього травня у Миргороді проходить пленарне засідання 25 сесії Полтавської обласної ради. Сесія відбувається в залі Палацу культури курорту «Миргород». 

Нагадаємо, що минула сесія облради пройшла у Кременчуці. Депутати Полтавської ради близько року проводять сесії в різних містах Полтавщини. До цього вони засідали у Горішніх Плавнях, Лохвиці, Зінькові, Шишаках та Полтаві. 


Доповнено о 12.40


Голова Полтавської обласної ради закрив пленарне засідання 25 сесії, на якому не розглянули жодного питання. На початку сесії частина депутатів закликала бойкотувати та заблокували президію. Вони зачитали низку вимог до голови Полтавської ОДА Олександра Біленького. Засідання розпочали, проте одразу ж оголосили перерву, доки президію не розблокують. Згодом голова облради взяв слово, й сказав, що є звіт аудиторської служби на основі перевірок та закрив сесію. Президію так і не розблокували.


На сесію винесено 44 питання:


1. Про укладення трудових контрактів з керівниками суб’єктів господарювання спільної власності територіальних громад області, які пройшли конкурсний відбір.

2.Про переукладення трудового контракту з директором Видавництва «Гадяч».

3.Про виконання обласної Програми розвитку дорожнього господарства Полтавської області на 2016-2018 роки.

4.Про інформацію прокурора Полтавської області про результати діяльності органів прокуратури на території Полтавської області.

5.Про звіт постійної комісії обласної ради з питань забезпечення правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій про роботу комісії за 2018 рік.

6.Про внесення змін до складу постійних комісій Полтавської обласної ради.

7.Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки Полтавського обласного комунального підприємства «Аеропорт-Полтава» на 2017-2020 роки.

8.Про внесення змін до регіональної цільової Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки з урахуванням регіональних пріоритетів Полтавської області на 2017-2021 роки (Довкілля -2021).

9.Про внесення змін до Комлексної програми щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян та оборонної роботи на 2016 - 2020 роки.

10.Про внесення змін до Програми зайнятості населення Полтавської області на 2018 - 2020 роки.

11.Про внесення змін до обласної програми «Бюджет участі Полтавської області на 2017 – 2020 роки».

12.Про внесення змін до обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2019 – 2021 роки».

13.Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку місцевого самоврядування у Полтавській області на 2018 – 2020 роки.

14.Про внесення змін до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств (установ, організацій, закладів), які належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області, укладення та розірвання з ними контрактів, затвердженого рішенням третього пленарного засідання сьомої сесії обласної ради сьомого скликання від 14.06.2016 р. № 132 (зі змінами, внесеними рішенням п’ятнадцятої сесії обласної ради сьомого скликання від 26.04.2017 р. № 458).

15.Про збільшення статутного капіталу «Полтава Теплоенерго».

16.Про надання дозволу Полтавському обласному комунальному виробничому підприємству теплового господарства «Полтаватеплоенерго» на здійснення заходів для укладення з Європейським банком реконструкції та розвитку Угоди про підготовку кредитного фінансування.

17.Про припинення права користування мисливськими угіддями МГР «Тахтаївське» ПрАТ «Полтавськицй ГЗК» на території Кобеляцького району Полтавської області.

18.Про надання громадській організації «Сапсан-2019» у користування мисливських угідь на території Лучківської, Озерянської, Шенгурівської та Комендантівської сільських рад Кобеляцького району Полтавської області.

19.Про надання ГО «Товариство мисливців та рибалок «Світлогірське» у користування мисливських угідь на території Світлогірської сільської ради Кобеляцького району Полтавської області.

20.Про надання ГО «Мисливсько-рибальське товариство «Черкасівське» у користування мисливських угідь на території Черкасівської та Рунівщинської сільських рад Полтавського району Полтавської області.

21.Про додаткове надання ГО "Екологічне товариство рибалок та мисливців «Тахтаївське» у користування мисливських угідь на території Григоро-Бригадирівськоїсільської ради Кобеляцького району Полтавської області.

22.Про додаткове надання Полтавському госпрозрахунковому мисливсько-рибальському господарству Полтавської обласної організіції УТМР у користування мисливських угідь на території Коломацької об'єднаної територіальної громади та Степненської сільської ради Полтавського району Полтавської області.

23.Про погодження клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних ділянок ТОВ «Білагро» на території Білоцерківської сільської ради Великобагачанського району Полтавської області.

24.Про погодження клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок по ПАТ «Білоцерківська агропромислова група» на території Білоцерківської сільської ради Великобагачанського району Полтавської області.

25.Про погодження клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних ділянок по КП «Бірківське» на території Білоцерківської сільської ради Великобагачанського району Полтавської області.

26.Про погодження клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок по Комунальному підприємтсву Дейкалівської сільської ради "Світанок" на Дейкалівської сільської ради Зіньківського району Полтавської області.

27.Про оголошення територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення Полтавської області.

28.Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні виробничого будинку (котельні) за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 38-К.

29.Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні виробничого будинку (котельні) за адресою: м. Полтава, вул. Курчатова, 11-К.

30.Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні нежитлових будівель та споруд за адресою: м. Полтава, вул. Котляревського, 38/40.

31.Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні нежитлових будівель та споруд за адресою: м. Кременчук, вул. Сущинського, 3.

32.Про включення будівлі аптеки № 106 за адресою: Глобинський р-н., смт Градизьк, вул. Київська, 57/8 до переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області, що підлягають приватизації.

33.Про включення нежитлової будівлі учбового корпусу № 2 за адресою: м. Лубни, вул. Інститутська, 62 до переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області, що підлягають приватизації.

34.Про включення виробничої будівлі (насосної) за адресою: м. Полтава, вул. Соборності, 26/14 до переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області, що підлягають приватизації.

35.Про включення приміщення № 54 в громадському будинку літ. А-2 за адресою: м. Полтава, вул. Соборності, 24 до переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області, що підлягають приватизації.

36.Про реорганізацію Розбишівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Полтавської обласної ради шляхом перетворення у Розбишівський навчально-реабілітаційний центр з поглибленим професійно-трудовим навчанням Полтавської обласної ради.

37.Про зміну найменування Комунального вищого навчального закладу Полтавської обласної ради «Полтавське музичне училище ім. М.В. Лисенка».

38.Про зміну найменування комунального закладу «Полтавський симфонічний оркестр» Полтавської обласної ради.

39.Про порушення клопотання щодо присудження щорічної Премії Верховної Ради України Бедніні В.Г.

40.Про погодження кандидатури Огарьової Л.М. для нагородження Грамотою Верховної Ради України.

41.Про погодження кандидатури Холода Є.М. для нагородження Почесною Грамотою Верховної Ради України.

42.Про затвердження Порядку використання прапорів на території Полтавської області.

43.Про Звернення депутатів Полтавської обласної ради до Верховної Ради України щодо ухвалення Антиолігархічного пакету докорінних перетворень.

44. Різне

Автор: Руслана Горгола Джерело відео: youtube.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх