Кременчуцькі депутати «побилися» з депутатами Полтавщини

25.04.2019, 16:03 Переглядів: 3 481 Коментарів: 3

 

Перед сесією Кременчуцької міськради депутати з різних фракцій об'єдналися на одному полі

Напередодні сесії Кременчуцької міської ради, 23 квітня, кременчуцькі депутати зійшлися в бою на волейбольному майданчику проти депутатів Глобинщини та Новосанжарщини. Відбіркові змагання у рамках Спартакіади серед депутатів рад різних рівнів Полтавщини відбулися на базі КДЮСШ №2. Участь у змаганнях взяли депутати з Кременчука, Кременчуцького району, Козельщини, Нових Санжар, Глобиного.


 


Змагання проходять з волейболу та міні-футболу. По три кращих команди з волейболу та міні-футболу будуть змагатися у фіналі, який пройде 16 травня у Полтаві. За результатами цих змагань сформують збірну Полтавської області, яка змагатиметься на Всеукраїнських змаганнях.


За звання кращих змагалися 4 команди з міні-футболу з Кременчуцького, Новосанжарського, Глобинського районів та Нових Санжар. На жаль, цього року не брала участь команда депутатів з футболу. Депутатський корпус не зміг сформувати футбольну команду. За словами секретаря Кременчуцької міської ради Юрія Гриценка засідання та робочі наради завадили депутатам виставити футбольну команду, хоча напередодні планували. У фінальні змагання пройшли три міні-футбольні команди з Кременчуцького, Глобинського та Новосанжарського районів.


 


- Спорт завжди об'єднує. Є дві форми об'єднання: спільна гра у якийсь вид спорту або сумісна робота. Тому немає проблем, щоб об'єднатися та виступити за депутатський корпус міста Кременчука, - Юрій Гриценко відповів на питання, як вдалося об'єднатися депутатам з різними політичними поглядами.


Точилася боротьба за три вакантні місця і на волейбольному майданчику. Крім Кременчуцького, Новосанжарського, Глобинського та Новосанжарського районів змагалися депутати з Кременчука. Цього дня четверо депутатів поміняли затишні кабінети на волейбольний майданчик.


 


Депутат Зінаїда Проценко зауважила, що змагання перед сесією це чудова нагода поспілкуватися й отримати море позитивних емоцій.

Оксана Піддубна підкреслила, що за день до сесії вона думками у сесії.


- Будемо грати, будемо сподіватися, що зможемо виграти - додала Оксана Піддубна. - Мабуть, це єдине місце де депутати між собою не сваряться та не дерибаниться бюджет.


Ще один депутат Сергій Погрібний додав, що хотів би бачити більше депутатів на спортивному майданчику.


Зазначимо, що у першій грі грали: Юрій Гриценко, Зінаїда Проценко, Оксана Піддубна, Сергій Погрібний, Володимир Шибашов та Андрій Волошин. У другій грі вийшла заміна на полі Юрія Гриценка замінив Олег Шаповал.


Депутати Кременчуцької міської ради зіграли дві непогані гри з Глобинським та Новосанжарським районами, навіть вдалося забивати, проте виграти жодної гри їм не вдалося. У фінал вийшли команди депутатського корпусу: Глобинського, Новосанжарського та Кременчуцького районів. 

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

1 658
25 квітня 2019 16:32

Потом корпоратив и банька?laughing

Лучше бы с таким рвением "билися" в интересах простых граждан.


7 1
110
25 квітня 2019 20:48

Жаль что выжили.


6 0
0
29 квітня 2019 13:35

Спорт это всегда отлично!!!

 


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх