Як виграти мільйон доларів США? Можливості для освітян

15.04.2019, 17:08 Переглядів: 1 390

Цьогорічний Міжнародний освітній форум 2019 в Дубаї пройшов під гаслом

Who is changing the world?

  

Так хто ж змінює цей світ на краще? Хто своїми справами сприяє тому, аби наше завтра було кращим, ніж вчора? Що роблять ті, хто змінює цілі системи, всупереч обставинам, у яких працюють та живуть?


Тримайте важливі інсайти з цього приводу.

Агенти змін - люди, що живуть поруч. Небайдужі люди. Люди з великим серцем, бо саме ця ознака допомагає їм займатися благодійними проектами, безкоштовно допомагати іншим, віддавати більшу частину доходу на розвиток освіти, люди, що роблять корисні справи та своїми діями дають приклад нам з вами.


Ми ще раз переконалися, що все починається з освіти. Чим вищий рівень освіти у суспільстві, тим впевненіше його майбутнє. Тим свідоміший вибір. Тим якісніші зміни. Ми повністю розділяємо цей меседж, тому місія нашої громадської організації проста та зрозуміла:

Через освіту до гендерної рівності.


І ще один важливий інсайт, на який варто звернути увагу. Багато з тих, хто змінюють освітню систему в світі, не мають профільної освіти. Тобто не є освітянами за фахом. Можливо, саме тому їм це вдається якнайкраще? Можливо, саме тому вони вільні від бюрократичних вад, стереотипних затертих книжних тлумачень, безкінечних погоджень та штучно створених перепон на шляху до прогресу? Вони не пишуть наукові роботи, але мають вагоміші результати. Змінюють світ на краще, навчаючи дітей по-іншому. Бо діти - майбутнє всього світу. 


Форум відбувся при підтримці Varkey Foundation, який щороку запроваджує премію для тих освітян, що своїми результатами змінюють цей світ на краще. 


Аби взяти участь у конкурсі (а це можуть всі без виключення, просто перейшовши за посиланням та виконавши умови), просто натисніть тут https://www.globalteacherprize.org/


Хай щастить! Україна моє талановитих людей - сподіваємось, що наступного року ми будемо вболівати саме за українців! 


Долучайтеся до нашого руху у соц. мережах за посиланнями 

Фейсбук @divergentwoman 



Автор: прес-служба ГО Інша Жінка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ІНША ЖІНКА»

Інша жінка

Громадська організація Інша Жінка була створена у 2018 році

Актив організації - жінки, які є експертками та досягли результатів, кожна у своїй галузі: бізнесі, суспільній роботі, мистецтві та творчості, та готові приділяти час суспільно-важливим проектам, ділитися досвідом, підтримувати інших. І він постійно зростає

Наша мета - розбудувати спільноту освіченого суспільства, в якому інтелект буде трендом, а гендерна рівність - запорукою економічного зростання в суспільстві

Громадська організація Інша Жінка за 2 роки існування реалізувала багато ініціатив у підтримку гендерної рівності, розвитку жіночого підприємництва та попередження домашнього насильства, в тому числі через фінансову незалежність. На запрошення Іншої Жінки Кременчук відвідали Ніна Левчук, Марія Єфросиніна, Ольга Фреймут, яка запропонувала бути Амбасадором організації. У 2019 році був реалізований пілотний проект школи бізнесу для жінок, переможниця якого отримала 30 000 грн на розвиток власної справи та відкрила соціальний центр з вивчення іноземних мов. Зараз Інша Жінка створює Бізнес-інкубатор з розвитку жіночих ініціатив у Кременчуці, проект є грантовим та допомагає жінкам абсолютно безкоштовно отримати якісну бізнес-освіту та широку медійну підтримку їх майбутніх проектів, партнерів та партнерок, перший офіс, інформаційну підтримку.

Ця рубрика - про нас та нашу діяльність, про можливості для жінок та перспективи розвитку нашого міста. Долучитись до нас можна на нашому сайті

www.divergentwoman.com

А також на офіційній сторінці у ФБ

https://www.facebook.com/divergentwoman/

З повагою,

Голова ГО «Інша Жінка» Юлія Цибульська

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх