Битва комунальників: тренери «Кременя» та «Кристалу» про гру, вболівальників та стадіон

19.04.2019, 17:29 Переглядів: 2 811

 

Післяматчеві коментарі Ігоря Столовицького та в.о. головного тренера «Кристалу» Сергій Шевцов

Футболісти «Кременя» після матчу з «Кристалу» закріпили свої лідерські позиції у групі Б Другої ліги.



Після гри головний тренер «Кременя» Ігор Столовицький зазначив, що в херсонців хороша команда, яку вдвічі приємніше обігравати.


- Хочу привітати Кременчук, вболівальників та клуб з важливою перемогою. Й на мою думку, з закономірною перемогою. У нас було більше гольових моментів. В принципі задоволений грою. Звичайно у суперника на перших хвилинах був хороший момент – Ярік Котляров виручив, і в кінцівці коли була подача й м’яч пройшов біля дальньої штанги. Суперник мені сподобався – команда жива, яка використовує в грі короткий середній пас, і швидкий вихід з оборони в атаку. Команда суперників хороша, тому вдвічі приємніше її обіграти. А ось нам трохи заважає великий тягар відповідальності, всі хлопці хвилюються, все-таки важко йти на першому місці, коли суперники налаштовуються з подвійною енергією. Десь ми в кінцівці не допрацьовуємо, створюємо моменти, але не завжди забиваємо. Це футбол і кожна гра важливо, тут слабких суперників немає. Підтвердженням цього є те, що «Полісся» (лідер групи А – ред.) вдома знову поступилася, а «Гірник-Спорт» обіграв «Ковалівку». – прокоментував матч з херсонцями керманич «Кременя» Ігор Столовицький.


Директор та виконуючий обов’язки головного тренера «Кристалу» Сергій Шевцов після відзначив, що важко гри коли приймаються неоднозначні рішення суддів.


- Ви бачили який нам забили гол з офсайда? Цього і не вистачило, щоб забити гол. У мене коментар по цій грі лише один. Ми грали на рівних. До цього туру грали дві перші команди, коли грають лідери і явно розігрують путівку у Першу лігу. Мені ось цікаво оцей матч розгляне комітет арбітрів України? Така гра… Мені важко думати про розвиток футболу коли у вирішальному турі арбітр зараховує м’яч поза грою. Мені страшно за український футбол. У нас у вищій лізі італійський куратор, а ми дозволяємо так розцінювати епізоди. - розповів Сергій Шевцов. - Хлопцям образливо, якщо ти програв у чесній боротьбі, це одно, а коли ми ведемо свою лінію, а суперник свою й тут цей гол, ці свистки, карточки, незрозумілий тиск... Ще раз повторюся, я не в праві нікого звинувачувати, але поштовх буде лише тоді, коли на рівні з тестами арбітра судді будуть проходити детектор брехні. Це і шоу буде хороше, ще Федерація футболу зможе на цьому заробити.


«Платний вхід на стадіон компенсує проведення матчу»


«Кремінь» як і «Кристал» зіграв всі домашні ігри без поразок, взявши очки у суперника. 


Фінансування в клубу достатнє, проте в деталях програють за путівку за вихід у Першу лігу, серед яких - невисокі заробітні плати. 


- Ми стараємося для вболівальників. У цьому сезоні ми не програли жодної домашньої гри. Нам є чим похвалитися незважаючи на нюанси. - додав директор «Кристалу». 


«Кристал» як і «Кремінь» комунальне підприємство, левова частка якого фінансується за рахунок міського бюджету.


- Ми ведемо комерційну діяльність - продаємо квитки на матч. Проте найбільше фінансове навантаження покладене на засновників - міську раду. У нас ціна на квитки 20 гривень. Ми провели бесіду з нашими вболівальниками, деякі пропонували ставити вищу ціну, інші казали, що клуб муніципальний тому вхід повинен бути безкоштовним. У нас діє гнучка система від знижок до безкоштовного входу для: пенсіонерів, воїнів АТО, вихованців нашої місцевої школи. 


За словами Сергія Шевцова платний вхід на стадіон компенсує проведення матчу. Оскільки зараз на стадіоні триває реконструкція місткість стадіону орієнтовно 1200 осіб. 


Замість 7 годин - 13 годин в дорозі 


- Ми їхали до Кременчука з Херсона 13 годин. Колись ми вважали Кременчук дальнім виїздом, коли їхали 7-8 годин, а зараз - 13 годин. Оскільки нема прямих сполучень й дороги Кропивницький - Миколаїв немає, тому доводиться об'їжджати через трасу Київ - Одеса і їхати через Умань, адже іншого сполучення у нас немає. - додав директор «Кристалу». 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх