«Біла тура» визначила кращих кременчуцьких шахістів

18.04.2019, 16:03 Переглядів: 2 333 Коментарів: 1

 

Вітаємо наших юних шахістів

У Кременчуці, 12 та 13 квітня, в палаці культури «Нафтохімік» відбувся фінальний турнір «Біла тура», який проходив серед 8 кременчуцьких шкіл. Як повідомив «Телеграфу» директор «Каїсси» Володимир Груздєв, Ксенія Зоріна і три шахових мушкетери з «Каїсси» стали чемпіонами турніру «Біла тура». Всі вони - учні школи № 11.


Команди грали за коловою системою, при цьому кожному з 4-х учасників команди давалося 15 хвилин на партію з додавання 5 секунд за кожен зроблений хід. Команда 11 школи після першого дня змагань була лише третьою, після школи №12 та ліцею №4.


- Лише після гри з командою школи № 12 була зафіксована нічия з рахунком 2:2, при перемогах над іншими суперниками. У підсумку переможці набрали 19,5 очок при 17,5 яка стала другою командою школи № 22 і 17 у команди 12 школи. Лідер команди - Артем Титянюк показав кращий результат - 6 очок на першій дошці. Нічого не поробиш, але хлопцям довелося грати і проти «своїх» шахістів з «Каїсса», теж непогано виступили в цьому турнірі; так Єгор Сербін, який грав за 1 школу, в суперництві з двома першорозрядниками показав другий результат на 2-й дошці. Аліса Романченко, що виступала за 4 ліцей, в нічийній партії з чемпіонкою області до 10 років Мариною Сьоміною лише через брак часу не дозволила довести партію до перемоги, - зазначив Володимир Груздєв.


Тепер юних шахістів чекає випробування в кінці квітня на чемпіонаті області.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: "Каїсса"
Теги: шахи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
18 квітня 2019 16:52

приятно видеть ребят за таким занятием.

приятно, что есть даже и девченки.

все большие молодцы.

 

с интересом посмотрел на доски. в шахматах не профи, но на 5й фотке у девченок поинтереснее развитие фигур было в дебюте.


1 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх