Іноземна делегація завітала до кременчуцьких нацгвардійців

18.04.2019, 09:41 Переглядів: 2 697

 

Київська асоціація військових аташе з 20 країн світу завітала до Кременчуцьких гвардійців

До військової частини 3059 Національної гвардії України, яка знаходиться у Кременчуці, з офіційним візитом завітала Іноземна делегація військових аташе (КАВА) на чолі з заступником міського голови Дмитром Кравченком, директором Кременчуцького центру міжнародних зав’язків і економічного розвитку міста «Інституту розвитку Кременчука» Андрієм Мельником та помічником директора Департаменту воєнної політики, стратегічного планування та міжнародного співробітництва Міністерства оборони України.


Як повідомив полковник Микола Шишко, гостей зустріли командир військової частини 3059 НГУ підполковник Євген Шульга та заступники командира частини. Вони ознайомили делегацію з військової технікою, яка стоїть на озброєнні у військові частині, засобами бронезахисту та активної оборони, сучасними оптичними приладами, засобами зв’язку. Також продемонстрували вміння службових собак в пошуку та затриманню небезпечних злочинців.


Після чого на брифінгу обговорили питання підтримання правопорядку в місті Кременчук військовою частиною 3059 Національної гвардії України, а також обговорені питання, щодо участі та ролі військовослужбовців частини в зоні проведення операції Об’єднаних сил. Під час спілкування сторони обмінялись досвідом, щодо форм та методів підтримання правопорядку, забезпеченні масових заходів, боротьби з правопорушеннями з перспективою подальшої взаємодії на міжнародному рівні. В свою чергу Аташе з питань оборони Федеративної Республіки Німеччини Гесс Норберт запросив Кременчуцьких гвардійців для спільної співпраці та наданні допомоги в розвитку військової частини.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Військова частина 3059 Національної гвардії України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх