На Полтавщині винесли вирок жінці, яка захищаючи свого сина, вбила власного батька

18.04.2019, 09:04 Переглядів: 5 035

Один удар ножем виявився смертельним

Глобинський районний суд Полтавської області виніс вирок жінці, яка, захищаючи свого сина, вбила власного батька.


Згідно з вироком, що є в Єдиному державному реєстрі судових рішень, вбивство сталося ввечері 11 лютого 2018 року в селі Броварки Глобинського району. Між обвинуваченою та її батьком виник конфлікт під час розпивання алкоголю. Чоловік кулаками та дерев'яною палицею завдав удари серед іншого малолітньому сину обвинуваченої. Жінка, щоб захистити свого сина, вихопила правою рукою кухонний ніж та зробила удар в ліву верхню частину грудей. Від отриманих тілесних ушкоджень батько помер на місці події.


При судово-медичній експертизі трупу виявили забійні рани лобної ділянки та третього пальця лівої руки, синці й садна вище тулуба, а також одиночне проникаюче колото-різане поранення лівої плевральної порожнини з пораненням серця.


Одночасно з обвинувальним актом відносно жінки прокурор направив до суду угоду про визнання винуватості. На той час підозрювана визнала свою вину. Сторони дійшли згоди щодо обрання підозрюваній покарання за вчинене нею кримінальне правопорушення, передбачене ст.118 (Умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця) Кримінального кодексу України у виді позбавлення волі із застосуванням ст. 75 (Звільнення від відбування покарання з випробуванням) Кримінального кодексу України.


Суд затвердив угоду про визнання винуватості, визнав жінку винною за порушення ст. 118 Кримінального кодексу України. Один рік тюрми замінили на покарання з випробуванням з іспитовим строком на один рік.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх