Тарута: запорука щасливої країни – це сильна економіка і комфорт для ведення бізнесу

17.04.2019, 11:30 Переглядів: 984

 

Україна стоїть перед визначальним вибором – стати успішною чи втратити власну суб’єктність. Час для експериментів закінчився, необхідно повністю змінити систему управління державою. Таку думку висловив Сергій Тарута, народний депутат України та лідер політичної партії «Основа» в ефірі телеканалу «НАШ»


«Потрібно шукати відповіді на головні проблеми: як повернути мир, як забезпечити економічний розвиток, як відновити промисловість і соціальну справедливість? Це надзвичайно складний виклик для нас», – наголосив політик.


Сергій Тарута також визначив пріоритетні кроки для розвитку економіки, які дозволять вивести країну з кризи.


«Ми маємо обрати проукраїнський курс і продемонструвати всьому світу, що Україна – надійний партнер, з яким можна ефективно працювати. Ми повинні створювати привабливий інвестиційний клімат, що чітко визначено в Доктрині збалансованого розвитку «Україна 2030». Україна потребує нових підприємств, які будуть конкурентними в глобальному просторі. Щоб реалізувати це на практиці, потрібно створити комфортні умови для ведення бізнесу в нашій країні. Тоді іноземні капітали зможуть приходити на український ринок, будуть створюватися нові робочі місця. Ми зможемо бути успішними виключно тоді, коли перестанемо спекулювати політичними гаслами, а, натомість, модернізуємо країну і відновимо власну економіку», – відзначив Сергій Тарута.


Крім того, лідер «Основи» висловився щодо політичних перспектив діючого президента та прокоментував «епопею» з дебатами лідерів президентської гонки.


«Порошенко боїться реальної правди і критики на свою адресу, а члени його команди починають покидати корабель, який тоне. Для чого дебатувати з президентом, який п’ять років обманював український народ? Він знову буде багато обіцяти і вибачатися, але це не змінить його суть», – заявив Сергій Тарута.




Прес-служба Полтавської обласної організації

політичної партії «Основа».

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх