«Там, де щастя живе»: відкривається персональна виставка кременчуцької художниці Валентини Слюсар

17.04.2019, 08:12 Переглядів: 2 840

 

Валентина Слюсар почала свій творчий шлях лише 5 років тому

19 квітня о 15.00 у Кременчуцькій міській художній галерії відбудеться відкриття виставки «Там, де щастя живе». Авторка виставки Валентина Слюсар почала свій творчий шлях лише 5 років тому. У неї не було спеціальної художньої підготовки, проте було велике натхнення малювати. Творчість стала для майстрині джерелом щастя та можливістю відволіктись від реалій життя. Інколи вона могла проводити біля полотна по 8-12 годин на добу.


— Люблю писати природу, особливо воду – вона заспокоює... У міських пейзажах люблю сонячні зайчики... А якщо це люди – то щоб не просто портрет, а емоція, - розповідає пані Валентина.


Серед пейзажів художниці є й місцеві краєвиди – гора Пивиха, береги Кременчуцького моря, село Максимівка, у якому вона народилася.

Особливістю творчості художниці є те, що улюбленим її інструментом для малювання є мастихін — це художній шпатель, який дозволяє додати картинам більшого об'єму та акварельних ефектів.


Перша виставка майстрині «Любов і море позитиву» з 25 робіт відкрилася у березні 2017 року в Картинній галерії Н. Юзефович. Зараз творча спадщина художниці — близько сімдесяти картин, майже усі у приватних колекціях. Серед досягнень майстрині є виставки не лише в Україні, а й далеко за її межами. Роботи були відзначені на виставках Греції, Італії, Кіпру.

З 19 квітня по 19 травня у поціновувачів мистецтва буде можливість побачити ці та інші роботи Валентини Слюсар у Кременчуцькій художній галерії за адресою вул. Коцюбинського, 4.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх