У Кременчуці відкриють виставку «Повернення доДому» в честь військовополонених моряків

16.04.2019, 07:13 Переглядів: 2 798

 

Охочі також можуть придбати листівку з репродукцією картин і написати листа комусь із полонених 

22 квітня о 14:00 у Центральній міській дитячій бібліотеці (вул. Соборна, 12/16) відбудеться відкриття виставки «Повернення доДому» на підтримку військовополонених моряків. Виставка триватиме до 29 квітня.


На виставці представлять 24 картини та інші твори мистецтва, створені митцями з усіх областей України для підтримки 24 полонених українських моряків.


Більш як два місяці митці писали картини на подарунок і на підтримку нашим хлопцям, які зараз є військовополоненими у Росії. За приклад була взята картина Беати Куркуль «Маленький кораблик, повертайся додому», намальована в перші дні полону наших моряків». Вони по-різному інтерпретували морський пейзаж, на якому зображено три кораблі, що пливуть. 


Художники відтворили «копію», але в своєму стилі й зі своїми емоціями. Картини будуть подаровані самим хлопцям після їхнього звільнення.


Картини мандруватимуть містами України, поки хлопці не повернуться додому.


Крім того, будь-який охочий може придбати листівку з репродукцією картин і написати листа комусь із полонених (зробити це можна у читальній залі дитячої бібліотеки з 9:00 до 19:00).


Усі кошти, виручені від продажу листівок, будуть надіслані на підтримку військовополонених моряків, які перебувають у Росії.


За довідками звертатися до департаменту соціального захисту населення та питань АТО виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області (телефон для довідок - 063-486-88-56).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх